x

pjevač zakukao, puno se troši na račune

Ljuba Aličić u Šapcu ima 3 kuće, od kojih je jedna zlatna: Treba para za sve to, a slabo se radi!

Ljuba Aličić ističe da novac danas najviše troši na račune, s obzirom da u rodnom Šapcu ima čak tri kuće.

- U posljednje vrijeme samo sjedim kod kuće i plaćam račune. Potroši se tako štek, imam tri kuće Šapcu, treba namiriti sve te režije. U jednoj je sin, ovamo smo mi, treću održavamo. Treba para za sve to, a slabo se radi. Šta će da radi onaj ko nema, da mu nisam u koži - rekao je.

- Smanjio sam tezge zbog korone, nema više posla kao prije, a najgore je što rashodi samo rastu! Narod ne zove, ne pravi veselja, valjda su svi utučeni zbog ove situacije i povukli su se u mišje rupe. Ranije se pjevalo, nismo znali šta ćemo s parama od tezgi. Odradiš jednu tezgu, svadbu i miran si s parama mjesec dana. Trošili smo mnogo, isto i moje kolege - ispričao je Ljuba.


- Najviše smo para ostavljali u kafanama i kockarnicama. Da me neko ne shvati pogrešno, nisam ja bio zavisnik od kocke, nego smo samo voljeli da odemo i okušamo sreću. Radilo se, imalo se i to nam je bio izduvni ventil. Mnogi na estradi se kockaju, ali neće svako da kaže to za novine. Dok sam imao najviše para, trebalo je da ulažem u nekretnine, to se uvijek isplati i to je mogla da mi bude penzija - istakao je Aličić.

Pjevač kaže da je više puta bio u društvu ljudi koji su pred njim uzimali dr.ge, mahom k.kain, ali da ga to nikada nije privlačilo.


- Sinan i Džej su sami sebe uništili dr.gom, ali ko im je kriv što su voljeli poroke. Ja sam toga imao ispred sebe mnogo puta, pa nisam probao. Htio sam normalan život, a oni samo dr.ga i dr.ga! - kazao je, prenosi Republika.rs.

- Njih više nema, a i kad su imali šanse da se izvuku i počnu normalno da žive, bez poroka, nisu ih iskoristili. Nastavljali su po starom. Pa ja ne bih mogao jednu pjesmu da otpjevam kad bih se tako zapustio! Šteta je kad čovjek neće samom sebi da pomogne. Dr.ga je zlo, to ne treba nikome - navodi pjevač, tvrdi pomenuti medij.


Podsjetimo, Ljuba je jednom prilikom ispričao da je muziku volio još odmalena, toliko da je napustio školu kako bi počeo da tezgari.

- Zbog muzike sam napustio peti razred. Otac je želio da završim školu, ja sam bio siguran u sebe da moram da radim taj posao i bio sam siguran da moram nešto da napravim u životu. Jednostavno sam slušao sebe i ne kajem se. Na kraju se ispostavilo da nisam pogriješio.


- Srećan sam čovjek, imam sinove, unuke, svi me poštuju i stekao sam dovoljno za sebe i najbliže. Radio sam prvo samo za bakšiš, s vremenom sam poslije godinu, dvije dobijao i platu. Mene je narod mnogo volio kao klinca, ali i kasnije, što mi je otvorilo mnoga vrata. Kasnije su već svi znali ko je Ljuba Aličić - prisjetio se pjevač.

.

..

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.