x

Ljuba Pantović trudna, ponovo postaje majka!

Ljuba Pantović (40) je danima imala zdravstvenih problema, i nije se oglašavala povodom toga dok se ne otkrije uzrok problema. Imala je problema sa hormonima i ciklusi joj nisu bili redovni te je posumnjala da je u drugom stanju.

Njen sadašnji dečko Mirko se obradovao tome kako saznajemo, i sa ushićenjem je prihvatio vijest kada mu je Ljuba rekla na šta sumnja.

Ljuba je odradila detaljne preglede na privatnoj klinici, i nekoliko dana je bila u neznanju šta je čeka, da li po treći put postaje majka ili ne. Nakon što je dobila sve rezultate ljekari su otkrili da ima cistu koja može da se otkloni rutinskom operacijom. Čim se vrati sa odmora, odlazi na privatnu kliniku da to sredi.


"Istina je da sam posumnjala da sam trudna, poslije toliko godina veze Mirko i ja se ne pazimo iskreno, ali i ne priželjkujemo dijete. Iskreno ja što sam rađala, rađala sam i ne planiram više da se ostvarujem u ulozi majke. Presretna sam što imam svoju unuku i priželjkujem ih još, tako da uživam u tome da sam baka". - rekla je ona za Alo. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.