x

evo šta sve kaže o dalili

Ljuba Pantović za Ekskluzivu otkriva da li se odrekla prijateljstva sa Dalilom: Filip je nevaspitani balvan, Biljana majka na baterije!

Ljuba Pantović je neko ko dugi niz godina važi za prijatelja Dalile Dragojević. Sama rijaliti takmičarka je nedavno spomenula kako je sigurna da su je se svi odrekli, počevši od porodice, te da je Ljuba možda jedina osoba koja je ostala uz nju. Tim povodom kontaktirali smo sa Pantovićevom, a ona se za Ekskluziva.ba portal osvrnula na aktuelna dešavanja i to da li se zaista odrekla prijateljstva sa preljubnicom Dalilom Dragojević. 

- Koliko pratite ovu sezonu Zadruge, ko vam je najogavniji ili najmanje simpatičan i zašto?

Pratim najiskrenije "Pretres sa Milanom" uvijek, a rijetko kad imam vremena da gledam tako da me drugi informišu. Što se tiče najogavnije osobe, definitivno irma (namjerno malim slovom jer ne zaslužuje veliko). Prostakuša, štrokuša, licemjer, ulizica, sramota za ženski rod koja prodaje moral okolo, a trebalo bi da se pokrije ušima i da ćuti… Baš pročitah šta je Lili inspektorka rekla za nju, i to je rekla konkretno i direktno. Nisam iznenađena pročitani


- Bili ste dobra prijateljica sa Dalilom i mnogi očekuju vaš komentar na dešavanja vezano za njen odnos sa Filipom i Dejanom. Kakav je vaš stav po pitanju toga?

Ja sam uvijek Dalilin prijatelj, šta god ona radila. U njen privatni izbor se ne miješam, ali smatram da je pogriješila što je sve uradila na ovakav način. Sve je to moglo da se završi pristojno i ljudski. Odnos sa Filipom i sa Dejanom neću da poredim pošto ne može da se poredi brak sa dobrim i pristojnim čovekom (Dejan) i brak sa nevaspitanim balvanom (Filip).


- Ona je izjavila kako zna da su je se svi odrekli, te navela kako ste vi možda jedina osoba koja se ne odriče nje i da ste uz nju. Je li tako, podržavate li je? Kako komentarištete njeno ponašanje?

Dalila i ja se poznajemo jako dugo i dobro. Ona zna kakva sam i da nikad ne okrećem leđa prijateljima, osim naravno ako urade nešto protiv mene. Šta god da uradi, zna za mene i par ljudi da smo tu i da ćemo joj uvijek pomoći. Da ponovim - ne zanima me sa kim će da bude i to je samo njena stvar. Ja podržavam nju, podržavam i to da odlučuje sa kim će biti, međutim, ne podržavam način na koji je to uradila. Što se ponašanja tiče, mislim da treba da se vrati u vinklu. Između ljubavi i mržnje je jako tanka granica, a tamo je prostor gdje ljubav lako umre, ali se zato mržnja rasplamsava do nebesa. Ova sad komunikacija između nje i Dejana nikako ne bi smjela da bude ovakva.


- Na društvenim mrežema kruže i teorije o tome kako su se ona i Dejan sve dogovorili. Postoji i teorija da je dogovor izmakao kontroli i da se zaista zaljubila u Filipa. Poznavajući njih dvoje, šta mislite je li to moguće?

Mislim “blago ljudima koji toliko nemaju šta da rade, pa im je životna preokupacija razvijanje teorija zavjere o trećim osobama”… Sačekaću da mi Dalila sama kaže šta je bilo po srijedi.

- Ukoliko biste imali priliku da uđete u Zadrugu ili dobijete poziv sa njom, šta je to što biste joj rekli ili je nasavjetovali?

Rekla bih joj da se odmah odvoji od krpelja koji joj se zakačio i da tu sreće nema. Da treba da gleda sebe i da ne dozvoli poniženja koja već dozvoljava od tog novog. Moram da kažem da je Dejan njoj rekao pravu rečenicu “nemoj da izgubiš sebe i ostani to što jesi”. Mislim da ona sad ne gleda realno stvari, da na nju utiču inat, bijes i ko zna šta još.


- Jeste li se čuli sa nekom osobom u spoljnom svijetu koja je bliska Dalili, šta kažu o svemu?

Naravno da sam se čula i mogu reći da svi isto mislimo jer je ona naša drugarica i mi smo tu za nju. Žao mi je što znam da se njen babo jako sekira, a ona se ja mislim najviše plaši upravo njegove reakcije.


- Šta kažete na to što bi Biljana rado prihvatila sina i pomirila se s njim iako godinama nemaju normalan odnos majke i sina?

Hahahahaha, reality fanatici se probudili. Iskreno, povraća mi se od tih majki na baterije koje se pale na medijsku pažnju i reality. Obzirom da sam jako dobro upućena u sve što se dešavalo među njima, mogu samo da kažem da su trebali da porade sve ove godine na glumi, pošto je jako loša! Jednom riječju presmiješno! Specijalne suze i papirna maramica, ali nije to pravo plakanje ako ne pozoveš Pink da te snimi, pa da daš neki intervju za Kurir, Informe To poludjelo pod stare dane, drma klimaks, nemam pojma, a i ne zanima me. Će da izađe na televizor.

- Imate li kakve informacije o nekim od zadrugara, postoji li nešto intrigantno o nekom od njih?

Naravno da ima. To se bar zna da jako puno znam o svima, ali se isto tako zna i da ništa ne pričam dok me neko ne dira.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.