x

predomislili se

Ljuba Perućica i Dinča odustali od Zadruge 5 zbog tračeva da su više od prijatelja!

Milan Dinčić Dinča i Ljuba Perućica naprasno su odustali od takmičenja u novoj, petoj sezoni rijalitija "Zadruga", javlja Kurir.

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" su, kako Kurir saznaje, bili na korak od potpisivanja ugovora, međutim, u posljednjem trenutku su se predomislili i odlučili da se, ipak, ne usele u bijelu kuću u Šimanovcima. Prema riječima  dobro obaviještenog izvora, od šoua je najprije odustao Dinča, a poslije nekoliko dana i Ljuba.


Glavni krivac što Dinču i Perućicu nećemo gledati na malim ekranima je Milanova žena Jelena. Ona se u startu nije protivila, ali je po svemu sudeći odgovorila muža jer su je prijatelji i porodica uvjerili da to nije dobro za njihov brak. Razgovarali su i donijeli odluku da takvu avanturu odlože za neki drugi projekat. Kako priča izvor, ona je najviše strepila od ponovnih medijskih natpisa o tome da su njen suprug i njegov kolega Ljuba više od prijatelja, piše Kurir.


Naime, ta priča je svojevremeno punila stupce domaće štampe, ali su oba pjevača demantovala tu priču. Ta govorkanja počela su prije pet godina, kada su zajedno uživali na ljetovanju u Grčkoj, što je svojevremeno dodatno podgrijalo spekulacije o njihovom opredjeljenju.


- Umro sam od smijeha zato što, prvo, Dinča i ja smo baš dobri drugari, družimo se duže vrijeme. Jesmo mi nerazdvojni, idemo na ljetovanja zajedno i na zimovanja. Kada smo zajedno, imamo neku blesavu energiju. Ko god nas poznaje, zna da smo mi isključivo orijentisani ka ženama. Tu nema nikakvih drugih mogućnosti - istakao je tada Ljuba.


Podsjećamo, danima se već spekuliše o tome ko sve ulazi u "Zadrugu 5", a najviše da je trebalo da uđe i jedan gej par, i to dvojica pjevača. Kako mediji navode, kada su čuli za tu vijest, mnogi pjevači i njihove supruge bili su u strahu da će isplivati tajne o kojima javnost ništa ne zna, a tiču se skrivenih sklonosti pojedinaca. Ova vijest do sada nije ni potvrđena, ali ni demantovana.

Poznato je da će među učesnicima biti i Miki Đuričić, Miljana Kulić, Maja i Taki Marinković, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić i drugi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.