x

raskid

Ljubav trajala koliko i promocija pjesama: Svi se pitaju da li je Aleksandrina i Isakova veza bila prava ili je prevara!

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović raskinuli su poslije četiri mjeseca veze. Iako bivši par tvrdi da su ostali u dobrim odnosima i da je to bila lijepa ljubav, mnogi su posumnjali da je ova romansa bila samo marketinški trik.

Kada je u javnost dospjela informacija da su Aleksandra i Isak zajedno, bilo je onih koji su bili sumnjičavi, jer djeluju potpuno različito. Počev od stila muzike koju pjevaju, pa sve do stila života. I dok su im jedni čestitali, drugi su bili ubijeđeni da je sve to izmišljeno jer su oboje u to vrijeme izbacili nove pjesme. Iako su na Instagramu objavljivali zajedničke fotografije, a Isak ju je poveo i u Bijelo Polje da upozna njegovu porodicu, mnoge druge stvari su bile sumnjive. Tako je na primjer Aleksandra išla u Pariz, ali bez njega. Kada su je pitali zašto nema Isaka, vadila se kako on ima poslovne obaveze. Takođe iz Bijelog Polja nije bilo nijedne fotografije s Isakovom porodicom.


Istina ili ne, svakako su privukli veliku pažnju medija, a njihove pjesme na Jutjubu imaju nekoliko miliona pregleda.

Da više nisu zajedno otkriveno je na promociji Nadice Ademov na koju je Aleksandra došla sama:


- Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita svijeta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to. Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna. Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni objelodanila vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lijepo, želim mu sreću. To je trajalo skoro četiri mjeseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem.


Raskid je potvrdio i Isak:

- Bilo je prelijepo dok je trajalo. Aleksandra je sjajna djevojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lijepo sjećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima i spremam novu pjesmu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.