x

nakon tarine diskvalifikacije

Ljubavnica može slobodno da uđe u stan: Ivana Aleksić se konačno oglasila, priznala da se iselila!

Ivana Aleksić oglasila se nakon što je Tara Simov diskvalifikovana iz Zadruge 4, a pošto je njen uskoro bivši muž Nenad Aleksić Ša brata zamolio da Taru smjesti u stan i da brine o njoj.

Nenadova još uvijek zakonita žena konačno je priznala da više nije u stanu u kom je živjela sa reperom, pa Tara slobodno može i u njega da se useli.

- Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je rekla Ivana.


- U salonu sam, radim. Ne, stvarno nemam komentar u vezi toga, ne komentarišem ništa, ostajem dosljedna sebi - poručila je Ivana za Pink.rs.

Podsjetimo, Ša je bratu poslije Tarine diskvalifikacije poručio:


- Pele, ako gledaš, molim te nađi nekako Taru. Nađi je nekako, bilo kako, neka ode na Fontanu u stan. Molim te, brate! Sve uradi da joj bude dobro, da ima da klopa, imate para na računu. Uzmi sve. Molim te brate, ko Boga! Neka bude na Fontani... Molim te, brate moj.

- I nemojte da se ljutite na nju, ona nije loša, uopšte. Budite ti, Kiza i Ljilja uz nju. Molim te, brate, nemoj da me iznevjeriš. Dovedite je na Fontanu, neka bude tu. Morate to da uradite. Poslušaj me, molim te, Pele - kazao je Ša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.