x

SUĐENJE ZA DOKAZIVANJE OČINSTVA

Ljubavnica pred sudnicom nije mogla da ćuti: Poslije 37 godina Mirjana se obratila Miroslavu, a njegova reakcija je za sve šok!

Pjevač Miroslav Ilić podnio je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, žene koja je tvrdila da je bila njegova ljubavnica i da sa njim ima sina Devina. Slavuj iz Mrčajevaca nedavno joj je neočekivano zadao udarac, pa je tužio Mirjanu za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznijela detalje slučaja suđenja zbog čega su se danas našli u Palati pravde i po prvi put poslije 37 godina oči u oči zajedno.

Mirjana i Miroslav danas su se pojavili u Palati pravde na drugom ročištu, dok je na prethodnom, došla samo ona.

Njih dvoje ušli su u Palatu pravde, ali nisu željeli da daju izjave povodom ovog slučaja. Međutim, ispred sudnice su se sreli i djelovalo je kao da je Mirjana nešto kazala Miroslavu, ali je on samo produžio ispred nje.


Foto: ATA Images

Podsjetimo, Mirjanin sin Devin tužio je i nju, ali i Miroslava radi dokazivanja očinstva. Sud je presudio da Miroslav i Devin jesu otac i sin, međutim, Ilić je tada kazao da nema namjeru da prihvati takav ishod:

- U slučaju da se ispostavi da je sud zaista donio takvu presudu, apsolutno ćemo sa punim pravom uložiti žalbu. Ćeraćemo se mi još - kazao je Miroslav tada nakon čega je pokrenuo novu tužbu.


Foto: ATA Images

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.