x

Ljubavnici u svađi! Maja: Smrdiš, kupam se po tri sata nakon s.ksa! Ne znam ni kako se j...m sa tobom!

Maja Marinković doživjela je nervni slom jer je Marko Janjušević Janjuš raskinuo sa njom iz čista mira, pa mu je uputila salvu uvreda, između ostalog, i da joj se gadi da ima s.ksualni odnos sa njim. Košarkaš i starleta su se posvađali žestoko, a u naletu bijesa ona ga je štipala, udarala i bacala mu cigarete, dok je on nju ugrizao za prst.

Maja: Ti si bezobrazan, pitala sam te lijepo što si nervozan.

Janjuš: Majo, pomjeri se od mene, ne interesuješ me sa takvim ponašanjem.

Maja: Sad ne želiš da komuniciraš sa mnom, a znao si da j...š juče u kupatilu! Ima da te štipam! Klošaru jedan smrdljivi, p...a ti materina bezobrazna. Smrdiš, bre. J...m se sa tobom jer sam skrenula, ti nemaš ništa privlačno. J...m se, pa se kajem i kupam poslije tri sata.


Janjuš: Ovo je prevazišlo svaku mjeru! Majo, ne možeš me više zezati, znam da uskoro idem kući! Niko me sada ne zanima! Zanimala si me dok me nisi udarila, sve je gore i gore. Kad izađeš, nađi nekog koga ćeš da štipaš i udaraš, ovdje si imala priliku mene, je...a, sam sam kriv!

Maja: A ja te sada ne zanimam?


Kada je Janjuš potvrdio da ga ljubavnica više ne zanima, dobila je napad histerije. Iako je isprva pokušala da spusti loptu i da popričaju na fin način, Janjuš je nastavio da je provocira, te je Maja dohvatila flašu i razbila je od zid. Plakala je i čupala kosu, dok ju je Gagi smirivao. Ona je urlala na sav glas i pokušavala da privoli Janjuša da joj priđe i da je utješi, ali on to nije uradio. Nastavila je da plače i jadikuje nad svojom sudbinom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.