x

Ljubi Pantović skočio pritisak zbog Bojanića: Nakon pjevačevih užasnih prozivki, poslala mu jezivu poruku!

Miloš Bojanić nedavno je istakao kako je Dalila Dragojević njegov najveći neprijatelj. Prisjećajući se početka njihovog odnosa, potkačio je Aleksandru Subotić, ali i Ljubu Pantović koja mu to nije prećutala.

- Biljana od samog početka nije podržavala Dalilu i Dejana, a počela je da prihvata Aleksandru i Davida. Ja sam bio teški protivnik ponašanja Aleksandre i njene majke Ljube. To nikako nisam mogao da prihvatim, da bivša supruga bude sa nekim u inat mužu, a da kćerka bude sa nekim ko je krvni protivnik njenog oca - pričao je tada Miloš.


- Već je imao neke ispade, to su mi ljudi javili, da komentariše Aleksandru i mene. Što se toga tiče, ne znam odakle pravo tom smradu smrdljivom, koga se cijela porodica odrekla, koliko ja znam i koliko pišu novine, da komentariše Aleksandru i mene. Ukoliko se nekada budemo našli u "Zadruzi" zajedno, i te kako ću ga prokomentarisati i neće imati mira od mene. Znam dosta toga o njemu, mnogo je loš čovjek. Mogu slobodno da kažem da je go*no jedno najobičnije. Tolika pi**etina, koja je vrijeđala moju unuku, pričao je da mi je unuka kopile, da su mi obe kćerke ku*ve i na*komanke, baš ću da ga pitam da mi to u lice ponovi, pa da vidim kako će da se provede. To što glumi žrtvu i misli da je namazan, to može u selu iz koga je došao. A pošto je sada u "Zadruzi" i u gradu, a ne u svom selu, onda će da se provede kako se provode p**ke i seljačine kada dođu u grad - rekla je bijesna Ljuba, pa dodala:


- Kada je ušla Ermina, kada se započela priča u dvorištu da je on gazio mene, a Matora to nije znala, ona je odmah rekla da će da se distancira od njega zbog mene. A on je tada rekao: "Ko je Ljuba?". Kao, nema pojma o kome priča. A sada zna koja Ljuba kada treba da se pljuje... A znao je kada me je nazivao pros*itutkom i moje kćerke, ne samo Aleksandru, već i Goranu. I Magdalenu, koja je tada imala 3 godine, nazivao ju je uvijek kopiletom - istakla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.