x

Ljubitelji vina se opustili u Vinoteci Dekanter! (GALERIJA)

Dobre vinoteke su poput tajnih hramova posvećenih vinu i u njih se ponekad ne može ući “tek tako”. Vino svakom gostu priča drugačiju priču, zato je važno znati gdje pronaći takvo mjesto. Vinoteka Dekanter u ulici  Radićeva 4 prava je adresa za sve ljubitelje vina, a subotu iza nas tamo smo zatekli odličnu atmosferu. 

Vinoteka Dekanter

Radićeva 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

033 263-815

Posebnu draž u vinoteci Dekanter daju događaji koji se organizuju, a posjetioci su i ove subote imali priliku degustirati vrhunska vina. Vinoteka Dekanter je mjesto  gdje je najboljim vinima omogućeno prije svega jedno poštovanje, pa i ne čudi što se tamo uvijek traži mjesto više. 


Vinoteka Dekanter je Sarajevu  pružila nešto više od obične “vinoteke”, pa samim time ćete tamo pronaći izabrane dragulje vinarstva. Okupljanja su u posebnoj atmosferi, ispunjenoj razgovorima, muzikom i mirisima vrhunskih vina. 


Subotu iza nas tamo smo zatekli veliki broj poznatih lica kada je u pitanju svijet vina. Kako je iza nas Sarajevo Wine Weekend ne čudi što su upravo najveći vinari odabrali Vinoteku Dekanter kako bi se opustili i uživali u večernjim satima.


Posjetite i Facebook stranicu Vinoteku: 
https://www.facebook.com/vinoteka.dekanter/?ref=br_rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.