x

uživaju u vili sa bazenom

Ljude boli što imamo bazen: Stefan Karić priznao da sa Jovanom misicom radi na djeci!

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević su se oglasili iz njegove vile na Zvezdari. Misica trenutno boravi tamo, a zajedno su progovorili o tome kako se osjećaju nakon Zadruge.

Stefan je priznao da prave djecu, a kada su ga upitali da li se šali, on je istakao da nije šala.

Jovana je otkrila kako se snalazi u kuhinji.

"Snalazim se u kuhinji, volim da budemo zajedno u kuhinji. Kada prođe ljeto i kada dođe jesen i zima više vremena ćemo provoditi za šporetom. Sve zajedno radimo i uživamo u tome", rekla je Jovana.


Oni su se osvrnuli na njihovu vezu.

"Mi smo uspjeli sve da demantujemo i ostali smo zajedno. Uvijek oni nađu zaključke i razloge zašto smo zajedno. Mi smo zajedno iz ljubavi. Nismo se nijednom posvađali otkako smo izašli iz rijalitija. Planovi su nam da pravimo djecu, nisam se našalio", rekao je Stefan, a onda se osvrnuo na bazen koji su mnogo spominjali.


"Ima ljudi koje toliko boli što imamo bazen, nije ovo ne znam ti ni ja šta, rekao je Stefan, a Jovana je otkrila da li je zbog para sa Stefanom i zbog toga što je on iz imućne porodice.

"Ja da sam takva osoba ja bih bila takva i prije nego što sam se smuvala sa Stefanom", rekla je Jovana.

Stefan se osvrnuo na odnos sa Nenadom Aleksićem Ša i njegovom vezom sa Tarom Simov.

"U dobrim odnosima sam ostao sa Lepim Mićom, Ša... Mi se ne bavimo rijalitijem niti šta se dešava između Tare i Ša. Znamo samo da su zajedno, drago nam je da je tako, Ša je svašta preživio unutra. Izborio se i završio se sa Tarom", rekao je Karić.

.

.

.

.

.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.