x

ponovo su narušili odnose

Ljudi, kako da mu oprostim? Radi Manojlović slomljeno srce, niko ne može da vjeruje šta joj je Milan uradio!

Rada Manojlović i Milan Stanković godinama su bili jedan od najpoznatijih ljubavnih parova, a čak se nedavno pisalo i o njihovoj obnovi romanse, ali baš zato začuđuje što se pjevač kao partner nije naročito našao Radi kada joj je bilo najpotrebnije. 

Kako prenosi magazin "Star", jedan od razloga zbog kojih njihov odnos nije kao što je bio ranije jeste drama koju je pjevačica dugo preživljavala sa jednim opsjednutim obožavateljem.

Naime, Radi je fan dugo prijetio objavljivanjem navodno njenih g.lih fotografija i time da će javno tvrditi da je bila s njim za deset hiljada eura, a dok je ona cijeli slučaj prijavila policiji Milanova podrška je izostala. Rada Manojlović i Milan Stanković tada su zakoračili u turbulentniju etapu međusobnog odnosa.


- Rada je srećna što se pomenuti fan sada primirio, jer čim ga je prijavila policiji prestao je sa prijetnjama da će objavljivati laži o njoj, ali ona tu neće stati pa će ga goniti na sudu. Međutim, ovaj slučaj naveo je Radu da se u mnoge ljude razočara, jer joj je malo ko pružio podršku. Nije da ju je tražila, niti je očekivala da neko javno stane uz nju, ali ju je zaboljelo što čak ni privatnim putevima nije dobila riječi podrške.


- Najviše je razočarana u bivšeg dečka Milana jer on nijednog momenta nije stao uz Radu, ni javno ni privatno. Ni poruku joj nije poslao, a kamoli okrenuo telefonom - ispričao je izvor blizak pjevačici za magazin "Star" i dodao da je zbog ove situacije mnoge ljude odlučila da precrta, te da je isto učinila i sa Milanom. Rada Manojlović i Milan Stanković stoga su ponovo u lošoj fazi.


- Ona ne krije da ju je Milan razočarao i rekla je da je s njim završila za sva vremena, čak je obrisala i njegov broj telefona. Za razliku od njega, Haris joj je među prvima pisao i tješio je kako svi znaju šta je istina i da ne treba da se potresa. Ohrabrio ju je da ne odustane, već da opsjednutog obožavatelja goni do kraja na sudu. Radi su njegove riječi mnogo značile, a tako isto je mogao da učini i Milan. Rada je Milana podržala u svemu, čak i kada je imao svađu sa "Grandom" i Sašom Popovićem što je moglo da je košta karijere. Zato joj je žao što je nezahvalan i što nije imao osjećaj da joj je potreban, te ga je precrtala za sva vremena - završio je izvor.

.

.

.

..

.

.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.