x

"Loše mi je": Marini Tucaković se pogoršalo zdravstveno stanje!

Iako su mnogi pomislili da je Marina Tucaković dobila bitku sa opakom bolešću, ona se ipak nastavlja.

Kako sama priznaje, dobro je odreagovala na novi ciklus terapija ali njeno stanje iz dana u dan varira.

- Trenutno sam dobro, u odnosu na to kako sam bila neko vrijeme, sada je sigurno mnogo bolje. Uz trenutnu terapiju koja mi je određena i koju primam redovno, skoro svaki dan idem na infuzije. Uzimam određene kombinacije vitamina koje mi veoma prijaju i pomažu mi da se brže oporavim i povratim snagu. Vitamini su dobri za svakoga, ne samo za mene, ali meni najviše odgovara infuzija, jer imam lošu krvu sliku poslije hemoterapija i terapija koje sam primala. Zato mi je loše, malaksala sam, imam vrtoglavice, ponekad mučnine. Teško je, ali nisam neko ko gubi volju i nadam se da će ići nabolje. Vjerujem da nas očekuje mnogo lijepih zajedničkih projekata i pjesama - kaže žena čije su pjesme obilježile cijeli vijek.


Priznala je da već mjesecima pokušava da uradi nešto za Cecu, ali ne nalaza pravu ideju, međutim, njih dvije uveliko pripremaju nešto neočekivano.

- Tačno je spremamo nešto sasvim novo za Cecu . Ona je toliko neodlučna da stalno pravim i mijenjam koliko mogu. Trebalo je prije nekog vremena da se vidimo kako bismo se sve detaljno dogovorile, ali je ona bila nešto bolesna, pa smo došli do zaključka da je bolje da odložimo dok ne ozdravi. Nismo stigle poslije toga da se vidimo, ali voljela bih da bar jednu pjesmu uradimo i da ona izađe do kraja godine. Pitaju me da li joj Rasta radi neke pjesme, a ja nit znam nit zalazim u to sa kim se ona čuje i sa kim pored mene želi da sarađuje. To ona sama najbolje zna. Ja ne sumnjam da Ceki uvijek izabere prave stvari i prave ljude - kaže Marina.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.