x

Love Coach: Šest načina da osvježite vaš odnos s partnerom/icom…

Izgradnja i održavanje odnosa je težak posao. A još je teže primijetiti kada je rad na odnosu počeo da vas zamara, kada postanete previše lijeni da nešto uradite i oba partnera upadnu u rutinu.

Kako izaći iz ove “močvare” i vratiti odnosu svježinu?

#1 Koristite video ćaskanje

Umjesto pisanja dugih poruka, usred radnog dana koristite video ćaskanje.

#2 Prljavi razgovor

Ovu taktiku možete koristiti i u video chatu i u pisanom obliku. Naravno, nije potrebno postati amater po*no filmova, već dati nekoliko prijedloga za narednu noć – zašto ne?

#3 Kreirajte avanturu

Ovo ne bi trebalo da bude višednevno planinarenje u planinama. Opet se radi o se*su. Intimni život sa fantazijama i otkrićima je uvijek sjajan predlog. Se*s pod tušem ili na kuhinjskom stolu takođe će uspjeti, ali još bolje – na zadnjem sjedištu automobila na napuštenoj stazi ili u tamnom uglu parka u kome nema nikoga…

#4 Igrajte se pitanja

Ako nemate dovoljno komunikacije (i razloga za to), uzmite karte i smislite temu za svaku kartu! Ko izvlači karticu – dobija pitanje. Vrlo brzo ćete uroniti u atmosferu prvih sastanaka, kada je pred vama bila samo sreća.

#5 Organizujte iznenađenje

Ne možete zvati 150 gostiju za zabavu iznenađenja, ali započnite sa malom. Kupite lijepu sitnicu, napravite doručak u subotu ujutru, a reči “volim te”, koje oboje niste dugo rekli, uvijek ostaju na mjestu broj jedan.

#6 Idite na sastanak

Sjetite se kako je sve počelo. Obucite se lijepo, idite u omiljeni restoran ili idite u večernju šetnju. U užurbanoj svakodnevici tako je lako zaboraviti romantične trenutke, ali ih je baš lako nadoknaditi!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU. Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)