x

Love is in the hair: Svečano otvoren Frizersko - kozmetički & Tattoo studio Black Diamond! (GALERIJA)

Sarajevo je postalo bogatije za još jedan dijamant, i to onaj najsjajniji. Autentičan i poseban studio "Black Diamond" na adresi Trg heroja 37. je svečano otvoren, a veliki broj zvanica se uvjerio u sofisticiranost i ekskluzivnost mjesta koje će bez sumnje biti jedno od omiljenih za uljepšavanje. Od samog enterijera, preparata, savremene tehnologije, pa do stručnosti i kreativnosti zaposlenih, uvjeriti ćete se kako je ovo jedinstven studio u gradu, čemu su na gala otvorenju svjedočili pripadnici  iz raznih sfera života. 

Frizersko Kozmetički & Tattoo studio Black Diamond

Trg heroja 37, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

061 383 375

Studio "Black Diamond" je na radost mnogih otvorio svoja vrata, a svi prisutni su se odmah uvjerili kako je ovo apsolutno posebno mjesto za uljepšavanje koje ulijeva povjerenje i čini čuda. Prije svega certificirani, stručni i provjereni tim radi za sve Vas, tako da je zadovoljstvo klijenata zagarantovano.


Domaćini Mirza i Željana Karišik su se potrudili da Sarajevu priušte nešto drugačije, ne samo zbog samog izgleda studija, već i po uslugama. Zadovoljstvo klijenata je nešto što studio "Black Diamond" preferira, stoga je jasno kako ćete se uvijek prepustiti pravim rukama. Inače, za sjajan make up glamurozne večeri domaćina se pobrinula njena kolegica Dalila Muratović, kojoj se ona zahvaljuje. 


Kada su same usluge u pitanju, bilo da je riječ o običnom šišanju, modernim frizurama, dotjerivanju i poboljšanju izgleda vaše kose, profesionalnom šminkanju, maderoterapiji, manikuri, pedikuri, tetoviranju, možete biti sigurni kako Vas očekuje kvalitet usluge na koji još niste naišli. 


Stručno osoblje studija "Black Diamond" je spremno da udovolji svim Vašim zahtjevima ili Vam da stručni savjet koji će Vam biti od koristi i koji će dovesti do Vašeg besprijekornog izgleda. 


Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, kratki predah za dušu i tijelo i priliku da sakupite novu snagu, u studiju "Black Diamond" čeka vas oaza mira i ljepote. Na jednom mjestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate. 


Misija studija "Black Diamond" je ispuniti svaku Vašu želju, a Vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, te Vašem izgledu vratiti zdravlje, ljepotu i samopouzdanje.

Posjetite Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/mkarisik11/



Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.