x

nevjerovatan je

Luka Dončić u životnoj formi: Fantastični Slovenac vodio Dallas do pobjede u Orlandu

Košarkaši Dallas Mavericksa sinoć su u gostima pobijedili Orlando Magic sa 122:106, a još jednu fantastičnu partiju odigrao je Luka Dončić.

Slovenski košarkaš uspješno se oporavio od povrede i u stilu se vratio na parker. Dallas je uspio da slavi u Orlandu zahvaljujući fantastičnoj predstavi Dončića.

Dallas je dobro otvorio meč i već u prvoj četvrtini gosti su imali dvocifrenu prednost sa 34:18. U drugoj dionici Orlando je malo smanjio zaostatak, a na pauzu se otišlo kod rezultata 64:52 za gostujući tim.

Košarkaši Orlanda pokušali su u trećoj dionici da se približe Dallasu, ali nisu uspjeli. Gosti su rutinski priveli utakmicu kraju, te su upisali 34. pobjedu u sezoni sa 122:106.

Kao što smo već spomenuli Dallas je do pobjede vodio sjajni Dončić koji je ovaj meč završio sa 33 poena, deset skokova i osam asistencija. Pored njega istakao se i Maxi Kleber sa 26 poena.

U ekipi Orlanda sinoć je raspoložen bio Evan Gournier sa 28 poena, a jedan poen manje ubacio je Nikola Vučević.

Od ostalih rezultata treba izdvojiti pobjedu New Orleans Pelicansa protiv Portland Trail Blazersa (128:115), te sjajno izdanje Toronto Raptorsa koji su na svom parketu porazili Phoenix Sunse sa 118:101.

Pobjedu su upisali i San Antonio Spursi protiv Utah Jazza sa 113:104, a Oklahoma je bila bolja od Denvera sa 113:101.


(Sport Sport)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]