x

Lukini prijatelji vrijeđaju Bekvalčevu: Ona je kao ČERGARKA sa djecom od različitih očeva!

Predrag Vučetić, prijatelj i komšija Luke Lazukića, za Srpski telegraf tvrdi da njegov drug nije tukao Natašu Bekvalac, a uz to nije birao riječi, pa je ozbiljno izvrijeđao pop zvijezdu. Naime, on je rekao kako je Nataša vjerovatno očajna što je ostala sa dvoje djece od različitih muževa.

- Ja razumijem i Natašu, koja se sad osjeća kao Čergarka. Ima dvoje djece od različitih očeva, sve ovo što joj se dešava nije ni njoj lako. Osuđujem nasilje svake vrste, ja to ne podržavam, a Luku poznajem. On to nije uradio, dečko nije u tom fazonu, ja mogu to da potvrdim, kao i drugi koji ga poznaju. Mogu ruku u vatru da stavim da nije bilo nasilja, ali da ne bude da ja tvrdim to, neka bude da oni znaju pravu istinu - kaže Predrag, koji želi da zaštiti Lazukićeve roditelje, posebno Lukinog oca Radomira, kome zdravstveno stanje nije najbolje.


- Neću da pričam ko je tu šta kome kupio. Taj famozni Natašin auto mini moris, što stoji tu, nije baš ni njen koliko ja znam. Luka ga je na svoje ime uzeo na lizing i vratiće ga na lizing kući je l'? Ta priča ne pije vodu da on njoj ne vraća auto. Luka je rekao da neće ništa ružno reći za majku svog djeteta, ja ponavljam njegovu izjavu, ja možda znam nešto više, ali ako je on odredio mjeru dokle će se nešto reći ili ne reći, neka bude tako. Luka nije nasilnik, ne vjerujem da bi podigao ruku na žensko. On je bio preraspoložen kad je upoznao Natašu, sijao je, bio je nasmijan, šta se tu desilo, da li je zbog para ljubav nestala, kao i u mnogim ljubavima, ne znam - objašnjava Predrag, koji tvrdi da je rekao Lazukiću da je njegova veza sa Natašom bajkovita.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.