x

Luna 4 godine sanja vjenčanje: Pred oltar će otići u jednoj vjenčanici, a za žurku će sašiti mnogo kraću!

Vjeridba Lune Đogani i Marka Miljkovića odjeknula je u Srbiji potpuni "break news". Skoro da niko iz njihovo okruženja to nije očekivao jer su otpočetka imali turbulentnu vezu. Ipak, romantična vjeridba u prisustvu najbližih, osim Anabele, odigrala se u restoranu, a budući mladenci od tada ne prestaju da prave planove.

Luna je otkrila da uveliko pričaju o svadbi, ali i da tačno zna kakvu će vjenčanicu nositi:

- Ja odmalena imam u glavi kakvu vjenčanicu želim, ja ću da je sašijem i ona će da bude savršena za mene. Biće dugačka, zapravo, imaću dvije: onu za parti i onu za pred oltar. Već je to godinama u mojoj glavi, sigurno četiri godine razmišljam o tome.

Anabela je nju rodila sa 24 godine, pa i Luna planira da bude mlada mama.


- Naravno da je to u planu, ali to nije do nas, već do Boga, ako da, a daće sigurno - priča Đoganijeva.

- Meni je drago da sam je vjerio prije nego što je ostala u drugom stanju, da ne bude vjerio sam je zato što je zatrudnila - istakao je Miljković, sa čim se slaže i pjevačica.

- I meni je baš drago što smo sve po redu, ne žurimo nigdje, život je pred nama.

Oni tvrde da se ne svađaju kao u rijalitiju.


- Možda se malo sporečkamo oko kućnih poslova, ali te svađe iz "Zadruge" i ove napolju nemaju veze sa vezom. Mi se posvađamo i pomirimo poslije 15 minuta i ko da se nikad nismo svađali, više je to rasprava ko je gdje šta ostavio u kući i šta treba da se uradi.

Zbog njihove vjeridbe internet se usijao, a bilo je i onih nevjernih Toma.

- Ne razmišljamo o hejterima, to su sve naši fanovi. Čim njih interesuje naš život i prate nas u stopu, to su sve naši fanovi - rekli su uglas. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.