x

Luna branila Miljkovića, majci se unijela u lice i poručila: Završila si sa mnom, kraj!

Luna Đogani ne prestaje da brani svog dečka Marka Miljkovića koja su zadrugari osudili jer je pokušao da opravda Gagija Đoganija zbog nasrtaja na Anabelu Atijas. Đoganijeva je branila Miljkovića, pa čak i po cijenu da okonča svaki kontakt sa majkom.

- Vi ste ovdje napravili kao da je Marko tukao moju mamu i sebe opravdava. Marko nije opravdao tatu. Vi pokazujete lične frustracije prema Marku. Stefan je ustao jer ne gotivi Marka, mama, Mića... - rekla je Luna.

- Bravo ćero! A kako je Blankici? Ti si Mići sinoć ovako došao i unio mu se. Ti neka pravila izmišljaš, a moje kćerke su gledale šta radiš sa mnom. Hoćeš opet da me pljuneš? Vi ste promašeni slučajevi! Nina ima i onu sliku kada me ti guraš Marko u nos. Luna, uživaj u svojoj ljubavi. Luna, biće te sramota kad tad - govorila je Anabela.


- Vaša s..nja iz braka od prije 15 godina želite da prebacite na Marka Miljkovića! Biću s Markom bez obzira na sve. Ti (Anabela) dižeš Miću, a kanališ Marka. Ne mogu da vjerujem. Gagi ju je tukao, ne Marko! Ti (Anabela) igraš rijaliti. Jeste, Marko i Luna su krivi zato što je Gagi pretukao Anabelu - rekla je Luna.

- Što se tiče ove vreće g..nara od 130 kilograma, uradio si tako gnusnu stvar prema tvojim prijateljima. Da li sam ja znao da će Anabela da padne na koljena? - pričao je Marko.


- Već nas je prodala! Bezobraznice, od mene si napravila da sam ja protiv vaše veze. Platićeš to što radiš! Tri godine me koristiš! Tri godine je bilo: "Mama, mama", a kada treba mami da se pomogne, ti si je zgazila - rekla je Anabela, Luni.

- Ćao! Završila si sa mnom! Sram te bilo! Kraj! Nema više! Završila si za mene! Ti govoriš da sam ja opravdavala nasilje! Ja sam monstrum, da! Igraš rijaliti i te kako! Završila si za mene - rekla je Luna.

- Lunči, sve ti opraštam - dodala je Anabela.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.