x

bile su nerazdvojne

Luna Đogani progovorila o odnosu sa Anastasijom: Ovo je cijela istina zbog čega ne razgovaramo!

Luna i Marko Miljković punili su medijske naslove svojim odnosima sa drugima. Luna je priznala da su je poslije učešća u rijalitiju mnogi prijatelji napustili, i da je najviše pažnje izazvao prekid druženja sa Anastasijom Ražnatović. Marko je otkrio zbog čega je za kuma izabrao baš Savu Radovića, bivšeg muža voditeljke Irine Radović.

- Sava je uvijek bio uz mene. Kada smo se prije 15 godina upoznali u rijalitiju, sve vrijeme je bio uz mene. Osjetio sam da treba da mi bude kum, on je jedna divna osoba. Nikada nisam imao ni čarkicu sa njim. Sve se dogovorimo u dvije sekunde - otkrio je Marko u Sceniranju zbog čega je Savu izabrao za kuma.

Luna je navela da je prije rijalitija imala "ispraćaj" i da su joj to obezbijedili tadašnji prijatelji. Ali da ih je nakon učešća ostalo svega troje.


- Bilo nas je petnaestak. Obožavali su me. Nakon izlaska iz rijalitija ih je ostalo troje. Oni su se razočarali i nije im odgovaralo kako sam se predstavila u rijalitiju. Pokazali su da sa mnom nisu u dobru i zlu, već samo kada je dobro - navela je Luna.

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, Luna je rekla da joj je razlaz teško pao.


- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj dio svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vrijeđale. Nikada nisam dobila ružnu riječ od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna.


Markova žena je istakla da će se sjećati uvijek lijepih stvari iz života sa Anastasijom.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao dio mene, mnogo smo bile bliske. Željela sam da moja kuma bude neko sa kim dijelim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pjesme i želi joj svu sreću u životu. Marko se nada da mu prijatelji neće okrenuti leđa, kao što to nisu činili ni do sada.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.