x

LUNA: G*vno jedno! SLOBA: Hoćeš da vidiš kako se udara? Neviđena drama u Zadruzi! Luna histerisala, Sloba poludio!

Da je Luni Đogani i Slobi Radanoviću srtpljenje na izmaku dokaz je i današnja žustra prepirka koja se dogodila prije svega u spavaćoj sobi, a kako nije mogla da obuzda bijes u Luna je potrčala do kapije kako bi navodno krenula ka kući. Luna je počela da histeriše, plače i viče na sav glas tražeći da ide kući. Ona je dramatično uzela ašov i lupala o vrata, vikajući da ne može više da trpi.

Njen dragi je odmah krenuo za njom da je smiri i kaže kako je sve preuveličala, a tu se našao i Milan Milošević da objektivno sagleda ovu dramatičnu situaciju.

- Ti se jesi ohladila, prezasićena si. Siguran sam u to sto posto. To treba da priznaš sama sebi, ne meni. Ja se ne ljutim. Ja ne radim ništa. Ni sa čim ti nisam dao povoda da se tako osjećaš. Postoji dublji razlog što se kola uvijek lome na meni, to je zato što si se prezasitila - bio je ubijeđen Sloba.

- Ti mene očigledno ne poznaješ. Pa ljuti se koliko hoćeš možeš da se ljutiš do ujutru. Sram te bilo g*vno jedno! 'Alo on meni kaže da sam se ja od njega ohladila - vikala je Luna i udarala o kapiju iz sve snage.

- Hoćeš sad da vidiš kako se udara, hoćeš ja nešto da polomim. Dugo nisi scenu napravila, dugo ti je trebalo - vikao je Sloba.

Blogerka se , naravno predomislila i nije otišla kući, smirila je strasti i zajedno sa Milanom otišla u spavaću sobu.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.