x

Luna i Marko lažu, niti su smjestili Andreja u bolnicu, niti platili liječenje! Andrej je dao pare za Lunin stan: Kum Andreja Atijasa ispričao sve, Anabela govori istinu!

Rijaliti Zadruga trenutno potresa afera porodice Đogani - Atijas. Svakim novim danom se pojavljuju nove pikanterije o njihovim životima van kamera, pa prljavi veš na površinu izlazi tek sada. Neko ko je riješio da reaguje jeste kum Andreja Atijasa, sarajevski kick bokser Saša Terzić. Ne samo da je demantovao Gagijevu sestru koja je za medije ispričala kako je upravo on sa još nekoliko likova pretukao svog kuma Andreja Atijasa, već je otkrio pravu istinu o Luni i Marku. Tačnije, u intervjuu za Ekskluzivu i Senzaciju je potvrdio Anabelinu priču, samim time tvrdi da je Marko Miljković lažov. 


- Andrej i ja se znamo od malih nogu. Teško mi je zbog cijele situacije. Moram da demantujem Gagijevu sestru. Mi svi znamo kakve je poroke Andrej imao, ja sam mu govorio da mi ne dolazi na oči dok je pod dejstvom tih poroka. On je u svemu tome sebi samo bio najgori. Taj dan kad je pod porokom došao kod mene je bilo kraj, kada sam mu rekao da mora da stane da ne bi sebi ili nekome naudio. Taj dan kad je došao u Sarajevu uslovio sam ga da mora hitno na liječenje i rekao ukoliko ne ode da može kuma da zaboravi. Naše prijateljstvo je jako i on je to ispoštovao. Sjeli smo s njegovim ocem, ujedno se s Anabelom dogovarali gdje je najbolje da smjestimo Andreja na liječenje. Ja sam od Anabele i njegovog oca prije toga tražio podršku, oni su nju dali. Anabela je pronašla kliniku u Zemunu, iako sam ja bio protiv, ispostavilo se kao prava odluka. Njoj zaista hvala - priča Saša i govori kako je laž da su Luna i Marko platili Andrejovo liječenje. 


- Moram da kažem da Luna i Marko nisu spasili Andreja, niti ga smjestili u bolnicu, niti platili to liječenje. To liječenje nije jeftino i oni i nemaju tih para. To je platio Andrejev otac. Anabela je oko liječenja sve organizovala. Došli smo u Beograd i ostali dva dana, gdje smo smjestili Andreja. Tamo smo ga smjestili Anabela, Andrejov otac i ja. Luna i Marko ga nisu smjestili, možda su dolazili u posjetu, ali ga nisu oni smjestili već mi. Što se tiče vozila koje je Luna dobila u Zadruzi 2, Andrej mi je rekao da je on isplatio to vozilo. Gagijeva sestra je sve to pogrešno rekla, on je dao 40.000 eura kad je prodao stan u Rovinju da bi se kupio stan za Lunu. Taman i da je dobio automobil, opet Luna njemu dođe te pare - priča Saša, čime je potvrdio priču koju je Anabela iznijela u rijalitiju. Dalje nastavlja: 


- Nije tačno da je Luna vratila Andrejove dugove. Ona može samo da vrati njemu ono što je on njoj dao. Andrej nikad nije bio tužan. Mi se sve povjeravamo jedno drugom, i taman da je bilo nekih dugovanja to je bilo prema najbližim, tipa on meni, ja njemu, a i to se čak i ne može smatrati dugom. On je meni više činio takve stvari nego ja njemu, zato postoje prijatelji. To da su Luna i Marko vratili su totalne laži. Što se tiče Gagijeve sestre što je rekla da sam ja njega pretukao to nije tako, to su bili samo povišeni tonovi jer sam ja vrištao na njega da ne ide tako i da će sebe uništiti. To da sam došao sa šestoricom da tučem Andreja su nebuloze. Saša Terzić je uputio javnu poruku Luni:


- Vrlo dobro znaš šta je mama prošla s tobom, u jednoj, u drugoj Zadruzi i šta su sve prošli i šta su sve uradili za tebe, od stana, spota, pjesme... To je velika organizacija. Anabela je mnogo toga učinila za tebe. Moraš imati balans i poštovanje prema majci, ako te Marko ostavi za godinu, dvije, na čija ćeš vrata pokucati - poručio je Terzić i opisao kako se Andrej trenutno osjeća: 

- Andreju nije lako, taj čovjek i dalje voli Anabelu. Andrej je trpio sve probleme kad je Luna bila u Zadruzi i pojačao svoje poroke zbog svega. Marko je pretjerao u mnogim stvarima, te riječi koje izgovara Anabeli, koja je sve to prošla s Lunom su strašne. 



Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.