x

SVI BILI SEM STRINE I STRICA

Luna i Marko nas nisu zvali na krštenje kćerke: Vesna Đogani razvezala jezik, evo šta im je poručila nakon svega!

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su krstili kćerkicu Miju, a sada se oglasila Vesna Đogani koja je otkrila da Đole i ona nisu dobili pozivnicu.

- Nismo bili pozvani na krštenje Lunine kćerke, nismo. Nek im je sa srećom! - poručila im je Vesna Đogani, a pjevačica je istakla da je srećna zbog činjenice da je mnogo djece voli.

- Mlađi su me prihvatili zbog mog angažmana na TikToku. Na mlađima svijet ostaje! Đoletu nimalo to ne smeta - priznala je Vesna.


Podsjetimo, Đole Đogani je nedavno otkrio da nije vidio Luninu i Miljkovićevu nasljednicu, kao i da nemaju komunikaciju.

- Ne čujem se sa Lunom, čujem se sa Gagijem. Sa Lunom nemamo komunikaciju, osim nekih momenata kad se viđamo na rođendanima i slavljima. Ne pričamo previše, samo "Zdravo, kako si". Odnosi se nisu pokvarili, nego nikada nismo nešto pretjerano pričali. Sa Anabelom uopšte ne pričam, samo sa Gagijem.


- Nisam vidio Luninu bebu, samo preko fotografije koju mi je Gagi pokazao, naravno da bih volio da je vidim uživo. Nema razloga za svađu, znate i sami da se u rijalitiju pričaju istinite i neistinite priče, da to bude tamo zanimljivo, pa onda izađu i izvinjavaju se. Luna se nije izvinila, jer nismo o tome ni pričali - rekao nam je nedavno Đole Đogani.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.