x

znaju privući pažnju

Luna i Marko prave rijaliti sa kćerkicom: Odlučili da zabilježe svaki trenutak sa malom Mijom!

Luna Đogani i Marko Miljković navodno prave rijaliti sa tek rođenom kćerkicom Mijom. Novopečeni roditelji riješili su navodno da se porodično snimaju za Jutjub.

Luna i beba su u subotu napustile porodilište "Narodni front" i uskoro će navodno zajedno stati pred kamere.

- Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate njihov privatan život, godišnje zarade oko 70.000 eura. Zbog toga su se još prije dva mjeseca dogovorili da snimaju i svoju kćerku. Vjeruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost. Fanovi će tako moći da vide kako se Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vješt u mijenjanju pelena - priča dobro obaviješten izvor.


- Riješili su da zabilježe sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smiješnih, jer su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković - priča izvor i dodaje da motiv Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

- Pored toga što će zaraditi, na ovaj način će zabilježiti dragocene trenutke sa Mijom i imaće vrijedne uspomene.


Luna potvrđuje da će se Markova i njena nasljednica naći pred kamerama.

- Snimaćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad-tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?! Skoro sve velike zvijezde snimaju spotove sa svojom djecom i objavljuju fotografije s njima. Marku i meni je to skroz u redu - kaže Luna.


Luna kaže da mala Mia liči na njenog supruga Marka.

- Mia liči na tatu. Na mene ništa nije povukla za sada. Moja porodica će mi pomoći oko bebe, ali Marko i ja ćemo se truditi da najviše budemo uz našu Miju - rekla je Đoganijeva.

- Poštujem one koji misle da ih na taj način štite, pa ne objavljuju njihove fotografije ili im zamute lice. Ovo je naš život i naša odluka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.