x

Luna i Marko prošli golgotu na putu za Srbiju: Đoganijeva 6 sati spavala na stolici, pokrila se ćebetom, a Marko nije mogao da joj pomogne!

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković vratili su se sa ljetovanja iz Hurgade. Kada su sletjeli na aerodrom "Nikola Tesla" bili su iscrpljeni i umorni. Razlog tome je to što su zaljubljeni golupčići noć proveli na aerodromu u Hurgadi, jer je njihov let kasnio šest sati.

Kako izvor koji se našao sa rijaliti-parom na aerodromu navodi, Luna i Marko su prošli golgotu dok nisu stigli u Srbiju.

"Sve je bilo po planu, autobus ih je dovezao na aerodrom u Hurgadu u vrijeme kada je predviđeno da se čekiraju, međutim, na aerodromu su saznali da let kasni. Isprva su mislili da je tom malo kašnjenje i čekali su da se na ekranima za obavještenje pojavi novo vrijeme leta, ali to čekanje se odužilo", navodi izvor.


"Luna je bila toliko premorena da je legla na stolice i ogrnula se ćebencetom. Tu su spavali, ako se to može nazvati spavanjem, a onda su tek nakon šest sati pošli na čekiranje. Izmučili su se baš, ali bogu hvala da je samo to u pitanju bilo", završava izvor.


.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.