x

sve do detalja

Luna ispričala kako je izgubila nevinost, Sloba ostao bez teksta! (VIDEO)

Ljubavni parovi u Zadruzi prethodne noći dobili su zadatak koji je vjerovatno najteži do sada, ali je nagrada zato i najbolja do sada! Oni su dobili ogroman kavez pun namirnica, voća, slatkiša, a kako bi postao njihov, ljubavni parovi moraju da ga čuvaju 48 sati, ne smiju da spavaju i sve vrijeme neko mora da pjeva. Kako bi im prekratio vrijeme, Veliki šef poslao je pismo da pričaju o svojim prvim ljubavnim iskustvima, a pojedini ukućani progovorili su i o prvim s*ksualnim iskustvima.

Jedna od njih bila je i Luna Đogani, koja je sve šokirala onim što je rekla. Tačnije, načinom na koji je opisala to kako je doživjela gubljenje nevinosti.

- Došao je iza zidića i bukvalno me ovako poljubio - počela je Luna, pokazujući da je bilo "na blic" i na brzinu.

- Ja sam ga ovako gledala i "hajde, hoću onaj veliki poljubac"! On je počeo da se smije, poljubili smo se, i ja sam bukvalno otrčala, pobjegla, i počela da povraćam u wc-u od treme. Imala sam preveliku tremu! A prvi s*ks... Iskreno, nisam ni osjećala ništa. Kao da se nije ni desio - rekla je Luna.

- Bukvalno smo se... Bili smo kod njega... To je moj prvi dečko, sa kojim sam bila dvije godine. Bili smo kod njega, tako smo se nešto mazili, i samo je odjednom meni rekao, kao, "je l' ti osjećaš nešto?" Ja rekoh: "Šta?" On, da li je rekao "pa vodimo ljubav"; ja sam rekla: "Ne, ništa ne osjećam". Stvarno ništa nisam osjećala! Da li od tog stresa, od muke... Nikakav bol, ništa. Tek poslije me je boljelo. Ništa, to je to - rekla je, dok je Sloba vrlo ozbiljno gledao i slušao.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.