x

LUNA NE MOŽE DA SE SMIRI: Saznala da je cijeli region gledao njen i Slobin s*ks! Lije suze, a evo kako se pravda!

Iako su učesnici rijalitija svjesni da ih kamere snimaju 24 časa i da se baš sve čuje, nekad pomisle da su se dobro sakrili i da su izbjegli sve. Isto tako Luna nije mogla da povjeruje da su svi čuli njen i Slobin s*ks. Kada je potvrdila da je cijelir egion gledao taj snimak, grcala je u suzama. 

Naime, nekoliko učesnika Zadruge danas je nastavilo sa radom u fabrici, a dok su gulili krompir propitivali su jedni druge razne stvari, kako bi im što pre prošlo vreme.

 

``Luna, kad si zadnji put imala s*ks``, pitala je Mina.

 

``Sad ću ti reći... On je bio potrčko prošle nedjelje, je l` tako? Znači, prije toga. Vikend prije nego što je on bio potrčko. Znači prije nedjelju i po dana``, slagala je Luna, pošto su ona i Sloba s*ks imali 30. novembra

 

``To sam ja gledao``, rekao joj je Nikola.

 

``Šta si gledao``, pitala je šokirana Luna.

 

``Nisam gledao, nego se čulo sve``, rekao joj je Nikola.

 

``Ti mene zaje*avaš``, pitala je.

 

``Svega mi. To sam htio da vam kažem, nego mi je bilo glupo jer sam tek ušao``, iskreno je rekao Nikola.

 

``Ti mene zaje*avaš``, ponovila je Luna pitanje, očigledno ne vjerujući da su svi čuli njen i Slobin s*ks.

 

``Svega mi na svijetu``, ponovio je Nikola.

 

``Ima na Jutjubu``, dodao je.

 

``Ne, ne! Ćuti, ne zanima me``, rekla je načisto pogubljena Luna.

 

Nakon toga ušla je u kuću i počela da plače. Luna je bila šokirana ovom informacijom, i već satima ne može da se smiri. Ona se kroz suze žalila svojim cimerima.

 

``Vi ne znate kako je! Niko ne može da razumije. Ovdje su stvari koje su normalne, najgore. Tamo napolju imam 16 puta s*ks sa svojim dečkom u moja četiri zida. Mina i ja nismo isto. Ona to radi u krevetu. Ona to može ovde na šahtu da uradi. Ja kažem otvoreno, mene nije blam da kažem da sam spavala sa dečkom, ali sve je to lijepo dok se ne vidi i ne čuje``, kroz suze je govorila Luna.

 

``Ajde, opusti se! Ti si najmanje kriva u cijeloj situaciji. Ona se smorila sada djevojka zbog toga i to je to``, tešio ju je Nikola.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.