x

Luna nije inteligentna, ni obrazovana, već priglupa! Ona je poltron: Lepi Mića surovo izvrijeđao pobjednicu rijalitija, Đoganijeva mu neće zaboraviti!

Lepi Mića otkrio je da su sve mlađe učesnice rijalitija za njega "balavice", pa je prozvao i pobjednicu Lunu Đogani. Mića nije imao lijepo mišljenje o Luninom ponašanju tokom rijalitija, pa ju je nazvao i "glupom".

"Ne treba meni bilo ko da se javlja. Oni su za mene balavci, djeca koja žele slavu i popularnost. Ja sam se sinoć stidio zbog Zerininog ponašanja. To je ekipa ozbiljnih prevaranata. Lagali su da su žrtve, da su ugroženi, da im nije dobro... Sve su lagali! Čekam njenu knjigu da napiše i da da procenat. Svi su oni tamo djeca. Luna, Sandra, Maja... One su za mene djeca. Moje psovanje njima je bila vaspitna mjera. Uvijek sam im pružao i davao pomoć. Gdje su Marijana i Stanija sada? Oni od Lune prave famu! Luna nije inteligentna, nije obrazovana, priglupa je... Za Lunu su kuhali, za Lunu su prali... Ona nije inteligentna. Ona je postala poltron ovih idiota! Oni su rekli da se mene boje", pričao je Mića u "Narod pita".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.