x

marko je sretan jer ima lunu

Luna o braku i lošim komentarima od žena: Brinite se za svog muža, a ako ga nemate nađite ga!

Luna Đogani govorila je o braku sa Markom Miljkovićem, kćerkici Miji, ali i o negativnim komentarima žena koje često dobija.

Šta je brak promijenio?

- Meni brak kao brak, ništa se nije promijenilo, samo papir i to što smo se zakleli pred Bogom, postali smo jedno, ja to tako gledam. Marko i ja imamo isti odnos, isti život kao i prije toga, sad imamo i dijete. Na višem nivou je, ljepše, jače, bolje. Brak kao brak, nije se ništa promijenilo od dana kad smo bili momak i djevojka - rekla je Luna u emisiji "One on one".

Da li si neispavana?

- Naravno da sam nekad neispavana i umorna, imam bebu koja ima tri mjeseca, krenuli su i zubići. Sve neki bol, rodi se beba da bi je boljela, to su slatke muke, to sve nekako normalno i prođe. Kažu uživaj dok traje, poslije neće ni da spava s tobom u krevetu, tako mi mama kaže. Uživam u svakom trenutku sa njom, i kad sam umorna i nervozna i kad je vidim kad se smije sve me prođe.


Da li ti imponuje što je Marko voljen među ženama, što je nedodirljiv i tajanstven?

- Imponuje mi što je moj muž bio, i što je, iako je sad rezervisan i zauzet, bio frajer, i lijep muškarac. Žene ga vole i dan danas. Znala sam ga prije rijalitija, znala sam o njemu, kao klinka sam ga gledala. To što je bio nedodirljiv i tajanstven, volim to. Voljela sam tada te igrice, bio je nedodirljiv, sladak, toplo hladno. Prema meni je bio otvoren, drugačiji nego prema drugim djevojkama.

Koliko djece još planiraš?

- Planiram troje, Marko hoće više. Ali ja se pitam, bitna sam da odlučim koliko. Idealna kombinacija dvije djevojčice i dječak. Voljela bih da imam sina, u mojoj porodici sve žene. Možda će sin da liči na mene, da ima moje trepavice ili obrvu. Nek Bog odluči kako, samo da imam još djece.


Da li si vjerovala da će se sve kockice ovako sklopiti?

- Naravno da sam znala da će doći sve na svoje. Ja sam to zaslužila. Bio je trnovit put do sreće, ali se isplatilo. Potpuno sam srećna i na svakom polju ostvarena, i svakom to od srca želim.

Kako komentarišeš loše komentare vezano za tebe i Marka i imaš li neku porukicu za njih?

- Ne opterećujem se time, posebno od kad sam dobila nov pogled na život. Ljudi me voli i ne vole, znaju što me vole i ne vole. Bitno je da niko nije ravnodušan, to je bitno u svakom poslu. Imam porukicu, bavite se svojim životom, bavite se mužem ako ga imate, ako ne, nađite muža, dečka, rađajte, pravite djecu, vaspitavajte djecu fokusirajte se na svoje živote, manite se Lune, ako vas već toliko nervira. Luna se ne bavi vama nemojte ni vi njom. Marko je srećan jer ima Lunu, Luna je srećna jer ima Marka, kakvi god da smo on i ja, jedno drugo smo izabrali. Ima žena koje se brinu za mog Marka, misle da je moj Marko zaslužuje malo više od mene, a ja kažem da je Marko izabrao baš takvu Lunu, kakva jeste. Ne znam da kuham, ali sam odlična žena, znam da spremam, volim beskrajno, divna sam majka, i takvu me je moj muž izabrao, nemojte da se brinete za njega i mene.


Da li se plašiš karme?

- Ja se ne bojim ničega, mene je moja karma dočekala nakon mojih loših djela. Karma me je stigla kad je trebalo, odslužila sam svoju kaznu. Bog me je sada nagradio, zato što sam to zaslužila nečim. Da sam toliko loša ne bih sve ovo doživjela, hvala mu na tome, što smo svi živi i zdravi, što imam svoju porodicu koju ću čuvati, i što sam zaista srećna, i ne opterećujem se drugim ljudima i drugim životima.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.