x

Luna o Maji i Janjušu: Od toga nema ništa, on će se vratiti svojoj ženi, znam po sebi...

Luna Đogani komentarisala je sa Drvetom mudrosti odnos između Maje Marinković i oženjenog Marka Janjuševića o kojem se stalno priča.

Luna je prošla kroz sličnu situaciju, budući da se je bila sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem, pa je uporedila ove dvije situacije.

- Ja sam bila u sličnoj situaciji, možda i gore, jer je žena poslije došla i bila tu. Maja je rekla kako to nije isto, nije imala odnose, ali nema to veze... Imala si emociju. Žena gleda, pa gleda. Vidi, pa vidi. Nema potrebe za pravdanjem, treba da ustane i kaže da je kriva i da se ne ponosi time. To su emocije, ne mogu da se kontrolišu. Nemojte nikome da sudite, jer ne znate šta može da vam se desi u životu. Ja je razumijem, čak sam ja bila među prvima kojima se povjerila - pričala je Luna.


- Razumijem i Janjuša, razumijem i Maju. Nisam ni sebi uspjela da pomognem, pa ne znam kako njima da pomognem. Mislim da Maja priča istinu, mislim da se desilo tu još svašta nešto, što ćemo saznati na poligrafu.

- Janjuš ne treba na taj način da se sprda, ima kćerku i ženu, njima nije lako sigurno. Mislim da bi bolje bilo da ustane i prizna, manje bi boljelo. Ne mogu da pohvatam više o čemu se tu radi, ali ga razumijem jer znam koliko je teško priznati tako nešto, bila sam u toj situaciji. Možda mu je teško da prizna, ipak ima i dijete. Iskreno, ne miješam se, ali ja bih mu savjetovala da ustane i da kaže istinu. Mislim da se napolju sve apsolutno zna i da bi njegova istina bila tačka na tu priču, ali on izbjegava to i sprda se. To nisu stvari sa kojima se treba sprdati - rekla je Luna.


- Mislim da ima emocije prema Maji. Da nema, distancirao bi se potpuno. Ako nemaš emociju, skroz se distanciraš i kraj. Kažeš joj neću sa tobom, volim svoju ženu i kraj. Potpuno sam sigurna da ima emocije prema Maji - zaključila je i rekla još kako tu nema budućnosti.

- Vođena svojom pričom, znam da od toga nema ništa. Janjuš će se vratiti svojoj kući... Svaka žena koja se umiješa u vezu sa oženjenim muškarcem ispadne najgora, najveći lažov, folirant... Te emocije budu pogrešne i pokaješ se što si se ikad zaljubio u tu osobu. Ima da se razdvajaju ovde, ali mislim da napolju od toga nema ništa. Smatram da će Taki da je povuče sa sobom, on će se vratiti svojoj kući i to će biti njihov kraj. A posljedice će da ostanu, osude, komentari i ljudi... - ispričala je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.