x

Luna otkrila kako su se Marko i ona pomirili u noći između 13. i 14. jula: Sve je bilo kao prvi put!

Gostujući sinoć u emisiji "Narod pita", Luna Đogani i Marko Miljković bili su i više nego raspoloženi dok su sve oči bile uprte u njih u isčekivanju najvažnije informacije o tome da li su se pomirili.

Njih dvoje najpre su govorili o početku svoje veze, o noći između 13. i 14. januara kada je Luna pomoću ćevapa uspjela da poljubi Marka:

- Cijelo veče smo igrali i u tom trenutku sam smislila da uzmem ćevap i tada se desilo. Bilo me malo sramota jer je to bio naš prvi kontakt u tom smislu. To je naš najljepši poljubac, to što smo se krili lopatom je bilo isto simpatično. Ja bih odustala da se nije desilo to veče - rekla je Luna, a onda Marko nastavio:

- Smotala me na brzinu, ali sam ja stalno davao povratnu informaciju. Ona je presudila da to tako mora da se desi. Plavuše nisu moj tip djevojaka, nije mi se svidjela u prvoj sezoni, da li što je bila zauzeta, vjerovatno zbog toga, nisam se petljao. Kada je izašla iz "Zadruge", izašli smo u Beogradu i tu me zaintrigirala. Vidio sam neku nježnost i toplinu koja mi se zaista dopala. Kada sam ušao u "Zadrugu" mi se baš svidjela. Eto, tu smo, gdje smo sad.


Potom se javila jedna gospođa, koja nema najljepše mišljenje o Marku, ali voli Lunu.

- Došli smo u žižu javnosti, normalno je da postoje ljudi koji podržavaju ili ne podržavaju mene ili Lunu. U što manjem broju, bilo bi idealno, ali nije problem, suočićemo se - izjavio je Miljković.

- Noć između 13. i 14. smo se sreli i popričali o svemu i izgladili mnoge stvari, mi smo se pomirili - rekao je Marko.


- Kako niste vidjeli u mojim očima da sam sretna. Marko mi je poslao poruku, iznerviralo me što je pričao da ćemo se vidjeti. Odmah su išli komentari da sam ja ker, možemo da se vidimo i da niko ne zna, ali je morao da kaže jer su gledaoci pitali. Taj dan smo u rijalitiju rekli da ćemo provesti zajedno. Rekao je da ima potrebu da se vidi sa mnom. On je došao po mene, bila sam u svom stanu, došao je tačno na vrijeme po mene, imala sam tremu, kao da je prvi put. Ono što me najviše iznenadilo je što mi je kupio cvijeće i to ga je stavio na sjedište iza i dok je vozio cvijeće je palo da sam ga ja poslije skupljala. To me podsjetilo na Lunu i Marka iz Zadruge, i te kako je bio romantičan. Taj poljubac je kao da je bio prvi - dodala je Đoganijeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.