x

LUNA OTKRILA SVE TAJNE NJENE PORODICE: Uništila sam im živote, zbog mene nemaju ni dinara… Otkrila detalje odlaska kod Slobinih roditelja u Zrenjanin!

Luna Đogani ponovo je tokom popodneva pričala o svom učešću u rijalitiju, te razlozima zbog kojih je tu, a spomenula je i Slobodana Radanovića kojeg je okrivila za situaciju u kojoj se nalaze ona i njena porodica.

“Ovo je donekle moja pomoć mojoj porodici, zato što sam ja kriva što su oni donekle izgubili posao. Ja sam prije rijalitija radila kao luda. Podjednako volim mamu i tatu, ali ona je jaka žena i nikad nije skrenula pogrešnim putem. Ona je psihički mnogo jača od mog tate. Znaš koliko sam bila sretna kad sam mu uzela kola. Vozio je neki auto, nije imao ni klimu, bezveze… Toliko mi je bilo teško što moj tata vozi takav auto, nema dovoljno za sebe, ne radi zato što je takav period… I dodatno što sam ih ja uje*ala sa ovom pričom!”, rekla je Luna.


“Šta sam ja uradila, zbog koga?! Zbog čovjeka kog boli uho šta se meni desilo kad sam izašla. Sve su mi upropastili. Mene neko angažuje da radim, oni pljuju, zovu, vrijeđaju, prijete… Oni mi otkažu… To toliko daleko ide! Ko može time da se sladi?”, plakala je Luna.


“Pobijedili su, ja nisam sa Slobom, ona je pobijedila… Ali, ljudi, spustite loptu! On zna kroz šta sam prolazila napolju, nije mi zaštitio nijednog trenutka. Kad su pisali sve najgore, da sam mu za ovo, za ono, da sam njegova ljubavnica… Samo je ćutao. Time je potvrdio sve to. “Ja sam uništio sebi život!” Ti si uništio sebi život?! Ti si zvijezda, radiš kao lud. Šta si ti sebi uništio? Brak?! Što si ga kvario ako je bio savršen, jesam te ja tjerala da budeš sa mnom?”, pričala je Luna.


“Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sjela sam u auto i htjela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao “tvoja majka se stalno svađa”. Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre!”, govorila je Luna.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.