x

Luna pričala o odlasku na odmor poslije Zadruge, a kad je Milan pitao hoće li u Zrenjanin, u trenutku se izlanula!

Nekoliko ukućana prethodne noći pričalo je o tome šta će raditi po izlasku iz Zadruge. Luna Đogani je Teodori, Anđelu, Goci i Milanu rekla kako će odmah po napuštanju rijalitija prvo ići na "čišćenje" duha i tijela, a potom i na putovanja. Međutim, u trenutku se izlanula kada je odlazak u Zrenjanin u pitanju, gdje su roditelji njenog dečka Slobe Radanovića, ali se brzo ispravila.

- I onda, kad sve to završim, sve to detaljno čišćenje sebe i svog duha, kad se završe sve emisije i sve to, onda ću lepo na putovanje jedno... - počela je Luna.

- U Zrenjanin - ubacio se Milan.

- Da, u Zrenjanin... Sigurno ću da idem u Zrenjanin! - rekla je Luna, da bi se nakon nekoliko sekundi, kada je shvatila šta je rekla, ispravila.

- Mislim, hoću naravno, rado, nego da putujem malo za dušu, negdje gdje me niko ne zna! U Kinu ako treba da odem... Možda odem do Švedske kod moje bakice, odem možda u Prag sa Slobom... Sigurno ću otići na more negdje, bar pet dana. Samo da nije Budva! - objašnjavala je.

- Nećeš sa Slobom? - pitao je Milan.

- Pa ako Sloba bude radio... Ja ću gdje god Sloba bude išao da idem s njim! - rekla je.

Luna se potom, pošto su se dotakli teme silikona, prisjetila perioda kada je njena majka Anabela Atijas imala problem sa silikonima.

- Moja mama kad je uradila prvi put grudi, ja sam baš bila mala... Kao kroz maglu se sjećam da je došla iz bolnice, ja se sjećam spavamo nas dvije same u krevetu, tata je otišao... Ne znam gdje je otišao. Ona obukla neku svilenu pidžamu, crvenu... Ja mala, imala sam možda šest godina. Ja spavam, čujem ona plače. Budim se, "Mama, šta ti je?"I boli je, i plače, i ne može, a ja pored nje sjedim i ne mogu ruku da joj podignem, a kamoli cijelu nju. Ja plačem s njom, ona vrišti: "Zovi Gagija, zovi Gagija!" Tata je brzo došao, digao je kao krpu. Nikad više tu pidžamu nije obukla! - ispričala je Luna.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.