x

Luna psihički bolesnik: Adam otkrio jezive detalje Suzani!

Mlada blogerka Luna Đogani je ponovo doživjela nervni slom nakon saznanja da su se njen bivši dečko Sloba Radanović i Kristina Kija Kockar pomirili. Trudila se da ostane jaka ali se u jednom trenutku baš slomila.

- Ne daju mi mira ni ovdje, kad će ova bol da prođe. Ja bježim od svih informacija, i sad čujem to ovdje. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osjećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bijednica! Ovo me ubija, ne mogu da vjerujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamjere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovdje krv p*šam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.


U jednom trenutku uradila je ono što smo mislili da neće nikada učiniti, potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da cijepa. S obzirom da je govorila da joj je on najveća ljubav niko nije mogao da pretpostavi da će biti u stanju za ovakav čin.


Nakon toga, Adam se povjerio Suzani i Mikiju kako joj je bilo jako loše, kao i da je bila u bolnici i da je doživjela nervni slom.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lijekovima, kažu da je imala nervni slom - rekao je Đogani zabrinuto.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.