x

Luna saznala da je popila tužbu od Kije: Njena reakcija sve iznenadila, a Marko ju je upozorio da ćuti!

Ermina Pašović i Gagi Đogani bili su veoma detaljni prilikom prepričavanja emisije "Pitanja novinara" Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

- Oni su rekli kako si ti udario Anabelu, a da se ona tebi nije unijela u facu. Da ona nije provocirala - navela je Ermina.

- Ne bi došlo do toga da ona nije ustala, da je sjedila ništa se ne bi desilo - pričala je Luna.

- Mića je rekao da je Luna iscenirala lom živaca - dodao je Gagi.

- Onda je Đedović rekao da Marko tebe ne može očima da gleda, da je zaljubljen u Jelenu i da je sa njom dogovorio da bude zajedno kad se završi rijaliti - pričali su Gagi i Pašovićeva.


- Ona sluša dva čovjeka koji me mrze - rekla je Luna misleći na Đedovića i Miću.

Ermina je zatim prenijela Luni i Marku da je Đoganijevu tužila Kija Kockar jer je izjavljivala da joj je ona sabotirala nastupe.

- Super - rekla je Luna, a potom se nasmijala, na što joj je Marko dao znak da ćuti.
(Republika.rs)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? ([email protected]) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.
Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)