x

pohvalila se

Luna slavi 25. rođendan u Dubaiju, okružena luksuzom, a čestitke samo stižu: Pokazala kakvo iznenađenje joj je priredio Marko!

Luna Đogani slavi svoj 25. rođendan u Dubaiju gdje je otputovala sa vjerenikom Markom Miljkovićem koji joj je i priredio putovanje kao iznenađenje.

Luni su od ranog jutra počele da pristižu čestitke, među kojima su se našle i Anabelina i Gagijeva.

Ovim povodom, Luna je i na Instagramu objavila snimak sa svog prvog rođendana, kada su svi bili na okupu. Ali, prije toga, objavila je čestitke roditelja, kao i iznenađenje od Marka - u krevetu. Potom je Luna podijelila video snimak na kojem je vidno raspoložena, a fanovi su joj poručili da blista u 7. mjesecu trudnoće.


"Meni današnji dan ništa na ovom svijetu i niko ničim ne može premašiti, jer sam na današnji dan postala mama i otkrila novu dimenziju ljubavi, ali hvala svima koji mi šalju čestitke, upravo je to ono malo ljubavi koje sve trebamo. Živjela ljubav", napisala je Anabela.


"Draga kćerko, prva moja radosti, prati svoje snove i uživaj u svakom novom danu, neka ti srce uvijek bude ispunjeno radošću... Koračaj ponosno i pravo, uvijek hrabro. Srećan ti rođendan, ljubavi moja! Volim te!", čestitao je kćerki Gagi Đogani.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.