x

Lunu Đogani prozvali da pjeva na plejbek: Ovakav njen odgovor niste očekivali!

Pobjednica Zadruge 2 Luna Đogani i od skoro pjevačica je u jednoj emisiji pričala o dečku Marku Miljkoviću, Anabeli Atijas i mnogo čemu što je zanimalo njene mnogobrojne fanove. Među prvim pitanjima, fanove je zanimalo da im Luna kaže na koji način je Marko Miljković iznenadio.

Šta je bilo najromantičnije što je Marko uradio za tebe? - glasilo je pitanje, a Luna je iznenadila odgovorom:

- Ovo će biti malo čudno. Skoro mi je kupio prelijep veliki kauč. Meni je majka kupila mali kad je kupila stan. Nekako nije bio dovoljan za nas. Marko je htio da uzmemo i on je kupio i sada ne želim da ustanem iz njega. Baš se nekako uklopio. Bio mi je baš suđen.

Lunu su pitali kako se osjećala poslije razvoda Gagije i Anabele, ona je tim povodom dala savjet jednog obožavatejki koja prolazi kroz sličnu situaciju.

- Bolje je da se roditelji rastanu ako će poslije toga biti pozitivnije. Vremenom sam shvatila da je tako bilo bolje, shvatila sam da su srećniji kada nisu zajedno. Nađite u svemu pozitivno, nije to toliko loše vjerujte mi - odgovorila je Luna.


Otkrila je i šta nikada ne bi oprostila ljubavnom partneru, što je u ovom slučaju Marko Miljković, iako se šire glasine da su raskinuli.

- Nikada ne bih podnijela izdaju, ne mislim na prevaru, već kada te neko proda za nešto sitno. To nikada ne bih oprostila. Kada bi me zamijenili za nešto prolazno. Ljubav je za mene jača od svih materijalnih stvari. Ja sam za ljubav spremna na svašta. Ja volim 100%, pa kako bude bude - govorila je Đoganijeva.

Da li možeš da kažeš na šta si mislila kada si rekla da nemaš vremena za Marka? - glasilo je pitanje koja je Luna jedva čekala, pa odgovorila:


- Ja sam kasnila na snimanje, rekla sam da imamo obaveze i on i ja. Rekla sam u intervjuu da nemamo više toliko vremena, ja sam uvijek na nekim putovanjima, on je u firmi. Kući smo uveče zajedno. Nisam mislila da nemam vremena od posla za dečka. Mi smo prije bili u rijalitiju, imamo obaveze - pravdala se Đoganijeva.

Zbog čega se plašiš da pjevaš uživo na nastupima, ti si najtalentovanija i imaš harizmu? - glasilo je još jedno pitanje za nju.

- Ja sam se super snašla. Pjevam uživo, ali postoje pjesme koje pustim pa pjevam preko njih, moju jednu. Moj je glas, ja radim na sebi i na mom glasu. Potrebno mi je vrijeme, nisam se nikada bavila ovim. Smatram da jesam talentovana za sve ovo. Narod je to prepoznao - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.