x

Lunu uporedili sa Anastasijom, a ona odmah razvezala jezik: Evo šta je rekla o bivšoj drugarici!

Luna Đogani pričala je o svojoj nekadašnjoj drugarici Anastasiji Ražnatović sa Savom Perovićem, koji je pokrenuo temu, a ona je jedva dočekala priliku da iznese sve što joj je na duši.

 Njih dvije su bile najbolje drugarice svojevremeno, spavale u istom krevetu, ali sada se blogerka samo sjeća tih trenutaka koji su joj ostali urezani. Ona je istakla da za Anastasiju misli da je prava zvijezda i da se jako raduje njenom uspjehu i muzičkoj karijeri.


"Da li znaš ti koliko meni vas dvije ličite u nekim momentima. Kad se našminkaš, da li zato što ste se družile. Nekako, imate mi dosta sličnih stvari. Ne u ovom izdanju, nego kad ste u emisijama. Kad je izašla pjesma baš sam vidio da si je podržala i non-stop je tražiš ovdje", započeo je Savo.


"Znaš kako sam ja bila ponosna kad je snimila pjesmu. Ona je za svjetsku scenu, faca, pokret, glas. Kad je snimila pjesmu, ja se ujutru budim i kunem ti se, kao da sam ja pisala, svaka riječ. Pogotovo ona rečenica: "Šta ako treba da ostanem i izbrišem bijes dok ljubiš me, a mrziš me". Ja znam da je ona talentovana, i ranije je pisala tekstove. Ja sam plakala cijelo jutro. Dvije stvari su me pogodile, riječi, ali i cijela ta situacija, to što ona pjeva pjesmu", rekla je Luna iskreno o kćerki Svetlane Cece Ražnatović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.