x

Maco, da ti nije mali?! (FOTO)

Glumac Dragan Marinković Maca svojom predstavom ``Sunce tuđeg neba`` obara sve rekorde gledanosti, a zbog nevjerovatne zainteresovanosti gotovo u svakom gradu gdje gostuje, održavaju se i reprizni termini. Tako je za 21. decembar u Domu mladih najavljena druga repriza, nakon već održane, 01. decembra. Upravo ova predstava je bila razlog zašto smo Macu mogli vidjeti u Sarajevu, a ekipa Ekskluziva.ba portala je uspjela zabilježiti šta glumac radi u slobodno vrijeme, tokom posjete bh. prijestolnici. Ono što je sigurno jeste da je zajedno sa svojim automobilom, kojeg vozi zahvaljujući Auto kući i servisu "AutoDeal" bio glavna zvijezda na sarajevskim ulicama.

Paparazzo Ekskluziva.ba portala je zatekao Macu zajedno sa sinom Lavom u Pizzeriji & Tratoriji ``Big Ben`` u Tržnom centru Konzum (nekadašnji Mercator), za koju se priča da je nešto najbolje što se otvorilo u sarajevskom naselju Dobrinja, u posljednjih par godina, a u prilog tome govori činjenica kako tamo možete sresti veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života.

 

Tom prilikom smo otkrili i šta je tajna velikog uspjeha predstave. Između ostalog, to je podrška pravih sponzora. Naime, Maca je nedavno od Auto kuće i servisa ``AutoDeal``  - https://www.facebook.com/autadealsarajevo/?fref=ts
dobio mali četverotočkaš, idealan za gradske gužve.
Radi se o najboljoj verziji Smarta - Brabusu. 

 

Maca je izrazito zadovoljan ovim malim, ali komfornim automobilom, a čak i pored viška kilograma, udobno se smjestio i ``udario`` po gasu.

 

Ako vam se dopada Macin automobil, i sami posjetite stranice Auto kuće i servisa "AutoDeal" na: 
http://www.autodeal.ba/ ili 
https://www.facebook.com/autadealsarajevo/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.