x

JOŠ JEDNA PJEVAČICA IZ RIJALITIJA

Maja čuva nasljedstvo od 1.200.000 eura, pare iz Zadruge ulaže u CD! Taki otkrio čime će se njegova kćerka baviti: Biće nova Ceca!

Maja Marinković ostala je do samog kraja "Zadruge 6", a novac koji je zaradila uložiće u pjevačku karijeru. To je otkrio njen otac Radomir Taki Marinković u noći superfinala koje je prekinuto zbog nevremena i pomjereno za večeras.

Starleta je odlučila da odmah poslije rijalitija uloži 100.000 eura od zarađenih 122.000 eura u pjesme koje joj, kako njen otac tvrdi, uveliko pišu naši najpoznatiji tekstopisci!


- Maja je već snimila pjesmu "Maserati", koja je odlično prošla kod publike. Zato planira da, čim izađe iz rijalitija, krene da snima nove pjesme. Biće nova Ceca Ražnatović! Tekstove je pisao jedan popularan tekstopisac. Taj hobi nimalo nije jeftin, ona će pare koje je zaradila u rijalitiju, a riječ je o 100.000 eura, uložiti u album, spotove i stajling - priča Taki.


Maja i ako ne uspije kao pjevačica, ne mora da brine jer je nasljednica bogatstva. Ona je od pokojneg dede pored imanja sa kućom na Avali naslijedila i plac od 90 ari u naselju Braće Jerković koje vrijedi 1.200.000 eura, što je za Kurir potvrdio Taki. Takođe ima i stan na Voždovcu.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.