x

na čijoj ste strani?

Maja ili Aleks, pitanje je sad? Nakon mazanja šlagom, borbe oko Janjuša i tuče, svi su se podijelili: Koga vi birate?

U proteklih nekoliko mjeseci stvorio se ogroman rivalitet između učesnica rijalitija "Zadruga", Maje Marinković i Aleksandre Nikolić.

Njihovo rivalstvo eskaliralo je u ozbiljan fizički sukob koji se dogodio prekjučer. Nakon što ju je Maja udarila, Aleksandra je potpuno izgubila kontrolu i svoju cimerku gađala šoljom pa je i oborila na pod.

Početak njihovog sukoba datira od trenutka kada je Maja saznala da je njen ljubavnik, kojem je rasturila brak.


Marko Janjušević Janjuš je imao komunikaciju sa Aleksandrom Nikolić još prije nego što su se svi našli u "Zadruzi 4".

Maja sve vrijeme u rijalitiju nije prestajala da provocira Aleksandru. Najprije nije dozvoljavala Janjušu da priča sa njom, a svi pamte kada je svom snagom zavalila Aleksandri šlag po faci. Ništa manje nije ostalo upamćeno ni Aleksandrino mazanje šlaga po Majinoj faci.


U toku trajanja rijalitija, Maja je ostavila Janjuša i smuvala se sa Milanom Jankovićem Čorbom, a Janjuš je postao sve bliži sa Aleksandrom, a u jednom trenutku su i ozvaničili vezu, što je dodatno isprovociralo Maju da nastavi da vrijeđa Aleksandru.


Kap koja je prelila čašu svakako je bio zadatak "Svadba", kada je Marinkovićeva u ulozi matičarke vjenčala , svoju najveću ljubav (kako je sama govorila) Janjuša, sa svojom ljutom rivalkom Aleksandrom.


Iako se mirila sa Janjušem, Maja nije izdržala Aleksandrino prisustvo u Janjuševoj blizini, pa je prije dva dana još jednom prešla granicu i nasrnula na Aleks, ali ovog puta Aleksandra nije ostala imuna, pa joj je žestoko uzvratila.

Janjuš se nakon tuče, pomirio sa Majom, a od tada su se gledaoci rijaliti programa, ali i rijaliti učesnici polarizovali na dvije strane: Maja ili Aleksandra. Mi vas pitamo, koga vi birate? 

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.