x

pred zadrugu bila s drugim

Maja Marinković sumnja na trudnoću, kasni joj 23 dana: Car doživio pomračenje!

Na početku emisije se desio totalni kolaps oko odnosa Maje Marinković, Filipa Cara i Dalile Dragojević o kojima region ne prestaje da priča. Na sljedećem video klipu je prikazano kako Maja Marinković i Tara Simov pričaju o potencijalnoj trudnoći.

Riječ je dobila Maja Marinković:

- Meni ne kasni, ja neću da pričam o privatnom životu - rekla je Maja.

- Maja sumnja da je trudna sa Čorbom - rekao je Đedović.

- Mi smo pričale o dva momka, Čorbi i jednom dečku sa mora. Da li je ona pričala o jednom ili drugom ja ne znam. Njoj kasni ali ne znam sa kim. Ja sada nisam slagala. Ne znam na koga je mislila - drala se Tara.


- Drugarica je Maja, vjerovatno treba da stigne informacija, pokazivala je koliko joj dana kasni, kasni joj 23 dana - rekla je Matora.

- Šta se braniš, reci šta misliš - rekao je Mića Maji.

- Na taj datum su se drugarice vidjele, to nije tema, neke stvari su drugačije i to je to - rekla je Maja.

- Maja je bila na moru u avgustu, sada bi bila pet mjeseci trudna - pričao je Mića.

- Care, da čujemo, da li bi priznao dijete? - pitao je Milošević.


- Ovdje svi trudni, ovdje pravi djecu i ovamo i tamo - dobacila je Maja.

- Ja sam njoj rekao par puta, da mi kaže istinu i da nemam problem sa tim. Javno sam je povrijedio i ponizio, da li sam imao neke strahove ili ne to je drugo, uradio sam šta sam uradio nema opravdanja. Mi smo mladi ljudi, normalno da nije otišla u Manastir ako sam je ja ostavio. Nije bitno o kome se radi, samo je važno da nije moj drug. Ja imam neke svoje teorije i vizije, neke stvari vidim i predosjetim, naučio sam se u životu da ja budem taj koga boli uho i kad napravi nešto.


- Trenutno mi nije svejedno jer nisam upućen. Zamolio sam je samo da mi kaže sve da bih znao o čemu se radi. Ja sam taj koji je ušao ovdje, ona je mene ispoštovala i ispratila me čak mi poslala i tortu za rođendan, ja sam taj koji je prvi zgriješio tako da nemam prava njoj ništa da kažem. Slagala me je a to nije dobro, nije mi rekla istinu.

- Da li sam ja tebe prevarila? - pitala je Maja.

- Da li je Čorba ili neko drugi ne znam, ovako nije dobro jer mi nije rekla istinu - dodao je Car.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.