x

ne gubi vrijeme

Maja otišla na Kosovo: Marinkovićeva uhvaćena u društvu Čorbe! (Foto)

Nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge 5", Maja Marinković odlučila je da okrene novi list i spusti loptu kada je Filip Car u pitanju. 

Kako je njena romansa sa Milanom Jankovićem Čorbom bila jedan od razloga za raspravu sa Carem, bivša zadrugarka je izgleda riješila da se vrati staroj ljubavi.

Naime, kako Pink.rs saznaje, Marinkovićeva se trenutno nalazi na Kosovu i Metohiji, tačnije u Šilovu, Čorbinom rodnom mjestu, te su njih dvoje zajedno uhvaćeni u jednom lokalu, čemu svjedoče i fotografije koje su se pojavile. 


Foto: Pink.rs

Ovom druženju prisustvovao je i brat bivšeg zadrugara, koji je takođe jasno može vidjeti na fotografiji, te pretpostavljamo da i on podržava njihov odnos.

Kako bismo dodatno potvrdili izvor naših informacije, u prilogu možete vidjeti i ambijent pomenutog lokala, tačnije picerije u Šilovu, u kojem su Maja i Čorba proveli zajedničko vrijeme i probudili stare varnice. Podsjetimo, Marinkovićeva je i prije "Zadruge 5" išla Jankoviću u posjetu, te su se jednom prilikom sreli i u Smederevu.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.