x

tuga

Majka Ane Volš otkrila gdje će njena kćerka počivati: Još ustajem sa idejom da će se Anči pojaviti, ali počinje da me plaši istina!

Uskoro se navršava mjesec dana od kako se traga za Beograđankom Anom Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu.

Njena majka, Milanka Ljubičić (69), navodi da joj nada i vjera još ne posustaju, ali i da kako dani odmiču polako počinje da je plaši istina. Skoro mjesec dana Anina majka leže i ustaje sa istom nadom da će se njeno dijete pojaviti.


- Živim i vjerujem da će se pojaviti. Znam koliko je voljela život i svoju djecu i nadam se da je sve ovo samo jedan ružan san i skup nezadovoljstava koje je riješila da otkloni nekim mini odmorom. Svjesna sam da to ne priliči mojoj Ani, ali jednostavno želim da vjerujem da je tako - tužna i neraspoložena navodi Milanka.


Kaže i da je svjesna činjenice da se bliži 9. februar kad će njen zet Brajan Volš (46) ponovo biti izveden pred sud.

- Do 9. februara ću nastaviti da se molim, ležem i ustajem sa tom idejom da će se Anči pojaviti. Nakon toga... ne znam šta ću. Plašim se da povjerujem u istinu ako je to ona koju mediji plasiraju. Ne želim da vjerujem da je naudio ženi za koju je tvrdio da bez nje ne zna i ne može da živi. Svjedočila sam svojim očima njegovoj ljubavi ka njoj - navodi u nevjerici očajna majka.


Milanka, iako nevoljna da priča o mogućem ub.stvu svoje kćerke, ipak kaže da je razmišljala šta i kako da radi.

- Ukoliko je Brajan to uradio, neka mu sud odredi kaznu, a najmanja je doživotna robija po mom mišljenju. Ne znam šta da kažem, ali ako se ispostavi da mog djeteta nema više onda bi trebalo tamo da bude sahranjena. Blizu svoje djece. Ja sam bolesna, a oni treba da joj pale svijeću i nose cvijeće na grob cijeli život - jedva izgovara potresena majka.


Dodaje da će otići do crkve da pita šta da radi.

- Otići ću i do naše crkve da pitam kakvi su običaji ukoliko je ub.jena. Ništa ne znam. Samo da se sve preokrene do 9. februara - molbom zaključuje Milanka.

.

..

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.