x

NADA SE POZITIVNIM VIJESTIMA

Majka Ane Volš progovorila o unucima: Evo šta kaže Milanka o starateljstvu i da li će brinuti o trojici Aninih sinova!

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš - Srpkinje nestale u Americi, kaže da nije u mogućnosti da brine o unucima.

Ona dodaje da joj je, od nestanka kćerke, svakim danom sve teže, da još uvijek vjeruje da će konačno dobiti pozitivnu informaciju o Ani i da će joj se javiti. Priznaje da je brinu poruke koje je Anin muž Brajan slao, ali i nove informacije o istrazi nestanka njene kćerke.


"Ja nikada nisam čula ništa loše o njemu, razmišljam sve vreme šta se dogodilo. Sve ovo što se objavljuje čujem prvi put i ne znam više šta da mislim. Samo želim da se pronađe moja kćerka", priča Milanka.

Ona dodaje da joj niko nije javio ništa oko Anine djece, oko čijeg starateljstva se sada postavlja pitanje.


"Jako sam bolesna i nisam u mogućnosti da prihvatim tu odgovornost. Ne mogu ni o jednom djetetu da brinem, a kamoli o sva tri. Pogotovo što ne pričamo istim jezikom, oni ne znaju srpski, a ja engleski. Hoće li Anina sestra preuzeti tu ulogu ne znam, ali sada čekamo da vidimo zvanične informacije američke policije".


Ana Volš je nestala u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetljištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.


Ana Volš je majka troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Po profesiji je agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gdje postaje stalno zaposlena na mjestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gdje je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili. Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs/Blic)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).
zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)