x

laća žestoko pljuje cecu

Majka estrade otvorila dušu o svađi njenog sina i Cece: Jako ju je naljutila jedna stvar, to neće zaboraviti!

Milan Radulović Laća, tekstopisac i sin hitmejkerke Marine Tucaković, u više navrata putem društvenih mreža prozivao je folk zvijezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, dugogodišnju saradnicu i prijateljicu njegove majke.

Laća tvrdi da od Cece nije dobio dio novca za pjesme koje je uradio njenoj kćerki Anastasiji Ražnatović, te da je tužio zbog toga, a njegova majka te njegove tvrdnje negira. Marina se ne miješa u njihov sukob, a sa Cecom je i dalje u dobrim odnosima.


“Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pjevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, neka piše po društvenim mrežama šta hoće, on je potpuno drugačiji u tom pogledu od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud. Da li je rekao u afektu ili šta, ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: Sine moj, treba da napraviš kompromis neki, nemoj sve brzo i tako, ali ne vrijedi, on sve radi usijane glave. Zato ne mogu da utičem na njega, nije više mali. Sarađujemo sa istim pjevačima, ali mi nije napravio nijednu svađu, neprijatnost. Ja sam se poslije tih njegovih ispada po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pjesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme. On je on, a ja sam ja”, rekla je Marina, te dodala da mu je jednu stvar zamjerila nedavno.


“Zimus me je slikao na Zlatiboru i tu sliku objavio javno preko društvenih mreža, a ja to ne volim. Onda je krenuo buljuk komentara, te kako sam smršala, te da loše izgledam, te da nosim periku, pa šta?! Tako je, kako je. Nisam mogla da ga bijem zbog toga, ali sam bila ljuta. Ljudi su čudni, jedva dočekaju da nekoga ogovaraju. Tada su me bukvalno sahranili. Pa normalno je da nosim periku poslije toliko hemoterapija”, zaključila je Marina.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.