x

MONSTRUOZNO

Majka i kćerka koju je otac htio da ub.je trpjele užasno nasilje! Rođaci otkrili detalje užasa u Grockoj: Morala da gleda u pod i ćuti!

Nezapamćen slučaj porodičnog nasilja potresao je Grocku, kada je otac (55) pokušao da ub.je svoju kćerku (18) tako što se sa njom u kolima u punoj brzini namjerno zakucao u betonsku banderu!

Od siline udarca, on je poginuo na mjestu, a tinejdžerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu. Jeziva drama, da podsjetimo, odigrala se u ponedjeljak u jednom mjestu na teritoriji opštine Grocka, a pozadina ove priče je stravična.

Naime, kako pričaju rođaci i prijatelji porodice, otac je danima najavljivao da će ub.ti kćerku i sebe kako bi natjerao svoju suprugu da pati, jer ga je nedavno ostavila i nije željela da mu se vrati.


- Toliko je bio ozbiljan u svojoj namjeri da je čak i obezbijedio dva grobna mjesta, za kćerku i za sebe. Čak se i raspitivao po selu da kupi pištolj, ali kako nije uspio da ga nađe na crnom tržištu, odlučio je da se svojim "fijat puntom" zabije u banderu i tako sa sobom u smrt povede i kćerku - pričaju sagovornici.

Deda po majci teško povrijeđene djevojke, ispričao je za Kurir da je njegov zet, odnosno djevojčicin otac, zaista najavljivao ovo što je u ponedjeljak i uradio, a potvrdio je i da je obezbijedio grobove za njih dvoje.


- Svi oko tog čoveka su godinama trpjeli nasilje, a naročito moje kćerka i unuka! Kćerka je s njim bila u braku 30 godina, ali ona nije smjela bez njega nigdje da mrdne. Nije smjela ništa ni da kaže, niti da nekoga pogleda bez njegovog odobrenja. Pored roditeljske kuće ona je prolazila gledajući u pod - priča deda povrijeđene tinejdžerke.

On dodaje da je njegova kćerka nedavno, kada je njena kćerka postala punoljetna, skupila hrabrosti i napustila nasilnog muža.


- Odlučila je da ga poslije toliko godina ostavi, nije više mogla da izdrži. Njihova kćerka je ostala da živi s ocem. Onda je on počeo da prijeti da će ub.ti i sebe i dijete kako bi njoj napakostio - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Kobnog dana moja unuka je sa svojo drugaricom htjela da sjedne u očeva kola da idu negdje, a on je drugarici rekao: "Sjedi, sada ćemo da se vratimo!". Unuka je ipak željela da i drugarica pođe s njima, pa je i ono dijete ušlo. Čim je sjela, on je izvadio nož i naredio joj da izađe.


Ubrzo potom, dogodilo se samoub.stvo i pokušaj ub.stva, a sumanutu vožnju "fijat punta" zabilježile su i sigurnosne kamere. Uznemirujuć snimak, na kom se vidi da nema kočenja, osvanuo je i na društvenim mrežama.

Na mjestu nesreće zatekla se jedna medicinska sestra, sasvim slučajno, i ona je bila očevidac svega.

- Prvo je prošao pored nje kolima, napravio krug i onda projurio tako da je ženu zatresao i zabio se u tu betonsku banderu. Ona je potom prišla i pomogla tinjedžerki do dolaska Hitne pomoći - kažu nam košije.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.