x

Majka Kristine Kockar: Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovjekom!

Nada Zeljković majka Kristine Kije Kockar u strahu je da se loša karma uzrokovana njenom greškom iz mladosti sada vraća njenoj kćerki. Zeljkovićeva je za "Rijaliti" magazin otkrila do sada nepoznat detalj o ocu Kristine Kockar, o kome zadrugarka gotovo da i ne govori.

- Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovjekom. Bila sam mlada i zaljubila sam se u momka koji je već imao ženu. Nisam mogla da kontrolišem emocije i stupila sam u vezu s njim. Ubrzo sam ostala trudna. Moja majka me nije podržavala, nije bila za to da na taj način osnujem porodicu, ali, uprkos svim osudama, riješila sam da rodim Kiju - ekskluzivno za Rijaliti priča Nada.

- Moja majka je svim silama pokušala da me odvoji od tog čovjeka, govorila mi je da ne smijem da rasturim tuđu sreću i da na nesreći gradim svoju vezu. Nije me branila kao Anabela svoju kćerku - iskrena je Kristinina majka, koja se plaši da su se njeni grijesi prenijeli na mezimicu.

- Kada se ovo dogodilo Kiji, pomislila sam: "Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog djeteta. Ona sad gleda kako je muž vara i pati. Jako mi je bilo teško zbog nje. Supruga Kijinog oca je dobra žena, u odličnim je odnosima sa Kijom, viđaju se i nas dvije komuniciramo, ali opet u meni je opravdan strah da mi dijete ne ispašta zbog nečeg mog iz prošlosti. Ja nikada nisam rasturila taj brak, on i dalje živi sa ženom - završava životnu priču Kijina majka.

Kako dalje saznajemo, Kijina maćeha je rođena Njemica i prihvatila je Kiju kao svoje dijete, njen otac je priznao i nije doveo u pitanje očinstvo, ali nikada nije živio sa Kristinom i njenom majkom. Njih dvije se redovno viđaju kada ona i Kristinin otac dođu u Srbiju i podržavaju je u svemu, pa i u odluci da se takmiči u rijalitiju "Zadruga".

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.