x

Majka me 2 godine nije pitala imam li za hljeba: Dejan Dragojević otkrio surove detalje odnosa sa majkom, Aleksandrom Subotić i bratom Davidom!

Dejan Dragojević kroz suze je priznao da mu majka Biljana dvije godine nije bila na rođendanu. Dok je on svijao gnijezdo sa suprugom Dalilom i borio se, umjesto njih, porodica je "prihvatila neko dijete i neku djevojku koja iza sebe vuče takve repove da ni Dunav, ni Sava, ni Tisa ne mogu da je operu", pričao je on, ciljajući na Aleksandru Subotić.

Takođe, kako je napomenuo, s bratom Davidom nije se brzo pomirio. Taj razgovor obavljen je daleko od očiju javnosti, a proces je trajao, jer njih dvojica dugo uopšte nisu bili ni u kontaktu. "Zadruga 2" je, kaže, imala dva poluvremena - kad je bio s Aleksandrom, i kad su raskinuli, pa više nije pričao loše ni o njemu.

Potresan govor o majci Biljani rasplakao je, prije svega, njegovu suprugu Dalilu, koja tačno zna kroz šta je on sve prošao.


"Meni je bilo krivo. To je jako tužna situacija. Kad jedna mama može da dođe ovdje na slavu i donese njemu sve, meni dvije godine na rođendan nije došla. Nije me pitala da li imam da jedem, ništa... svi ovdje pričaju - velike mame, mama ovo, mama je svetinja, svi žive na maminom novčaniku! Mene mama dvije godine nije pitala je li imam za hljeba, niti da li imam da platim struju. Ja sam napravio kuću sa svojom suprugom, imamo auto, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, bavim se... normalnim životom! I moja supruga isto. I da ne budemo prihvaćeni?! Da bude prihvaćeno neko dijete i neka djevojka koja iza sebe vuče takve repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa. Dvije godine ne može niko da dođe kod mene, a onda kad treba za rijaliti svi su dobri! Onda se slika šta se nosi na slavu", pričao je i plakao on, pa otkrio da mu se Biljana tek pred "Zadrugu" javila, što mu nimalo nije prijalo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.