x

MAJKA PRIPADNICE VOJSKE KOJA SE UBILA OTKRIVA: Bojana mi se žalila da je svekrva vrijeđa, nisu se slagale!

Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedjeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, pet dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mjesecu trudnoće, a njena majka Snežana je za portal SrbijaDanas opisala odnos koji je Bojana imala sa Jovišinom majkom, svojom nesuđenom svekrvom.

Bojanina majka tvrdi da su se kolege iz garnizona i nadređeni raspitivali po Dublju o porodici u koju je njihova kćerka trebala da se uda.

- Joviša i Bojana su htjeli da kupe kuću da se isele, sa njom se nisu slagali. Ona Bojanu nije prihvatila zato što je iz grada, zato što neće da hrani krave. Djevojka je bila trudna, bila joj je muka od svega, previsoko je nosila bebu i sve joj je izazivalo mučninu. Ona jeste kod mene živjela zaštićeno, moja je i ja joj nisam davala ništa da radi što nije morala i ja sam to njemu rekla prije nego što je odveo, da ne očekuje da će ona sad tamo zasukati rukave i hraniti stoku i ostalo - u suzama je ispričala Bojanina majka.


Žalila mi se u zadnje dvije nedjelje, ona je bila jako ponosna i sve je nosila u sebi, ali se žalila zadnje dvije nedelje da je svekrva vrijeđa i govori da je k*rva - rekla je potresena majka.

Ona je otišla u petak da se upozna sa Jovišinom majkom, ali da nije lijepo dočekana.

- Otišla sam u petak da se upoznamo, žena me nije dočekala, nije kafu skuhala, ja sam otišla sa poklonima, smatrala sam da treba da imamo neki normalan odnos. Nije sjela da pita ni šta ćemo u subotu, u subotu je trebalo biti vjenčanje, ja sam otišla sa kćerkom da kupim sve što treba, žena nije sjela sa nama da pita šta ste kupili - vidno potresena rekla je Snežana i dodala da ne vjeruje u to da je u pitanju samoubistvo.



(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.